sâmbătă, 28 ianuarie 2012

O lumea a tricourilor personalizate

Da …Tshirt Factory este o lume a tricourilor personalizate funny si nu numai.Gasiti tricouri pentru toate gusturile. Nu cred ca exista cineva care nu isi poate gasi ceva super. 
Ce pot spune..I-am dat Like...pentru ca chiar imi place.
E un magazin online care urmeaza din plin regulile de marketing din ziua de azi dar care le imbina intr-un mod placut incat nu iti dai seama ca e un plan.Totul e foarte bine pus la punct..Are un design placut,clar,simplu si functional,foarte bine ales , pe masura asteptarilor.
"Marfa" e prezentata intr-un mod interesant, placut fara agresivitate.Pot selecta cu usurinta design-ul , mesajul personalizat,marimea tricoului ,culoarea si sex-ul.
Detaliile de plata, livrare sunt la locul lor,foarte bine documentate si clar expuse.
Imi place ca permite si comentarii.
Observ ca e implementata si plata cu cardul.Nota 10 pentru asta.Astfel imi confirma faptul ca nu sunt incepatori si fac parte din randul profesionistilor , niste profesionisti pe care te poti baza si la sfarsit poti spune ca , cumparand de la ei nu poate fi decat o experienta placuta atat din punct de vedere al livrarii cat si al seriozitatii si calitatii produselor.
Un tricou care mie imi place mult e acesta
LIKE A BOSS
Nu uitati de sectiunea  de blog pentru cei care vreti sa vedeti tricouri de vedete sau "Cum se fabrica".
Au si promotii destul de atractive,,reduceri
Uitati-va ...nu strica...si veti observa ca exista un loc de unde aveti posibilitatea sa va cumparati modele originale dar si unice.

comentarii

0 Responses to "O lumea a tricourilor personalizate"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...