joi, 19 ianuarie 2012

www.miniPRIX.ro are acum versiune mobila

Traim in era telefoanelor mobile inteligente (smartphones) si a tabletelor. Tot mai multi oameni acceseaza continut de pe internet prin intermediul acestor dispozitive. Astfel, fie ca detii o companie sau un blog perosnal este esential sa iti adaptezi site-ul pentru a putea fi accesat in conditii optime de pe aceste terminale.
De ce este atat de important sa ai un site mobil bun? Un studiu recent publicat de compania Cisco arata ca in 2010 traficul de date de pe dispozitivele mobile a crescut cu 159% in toata lumea. In aceeasi perioada, traficul de pe dispozitive fixe (computere, alte terminale conectate la internet) a crescut de 4,2 ori mai incet.
Asa a facut si Miniprix care si-a lansat de curind versiunea mobila a site-ului. E foarte bine facuta,interfata prietenoasa intuitiva si cel mai important se incarca destul de bine,si cel mai important o accesezi de oriunde vrei de pe smartphone-ul tau.
Puteti sa o incercati si voi si chiar v-o recomand.
Sa nu uit : Pagina este optimizata pentru urmatoarele sisteme de operare : iOS, Android, Windows Mobile si BlackBerry OS

comentarii

0 Responses to "www.miniPRIX.ro are acum versiune mobila"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...