duminică, 13 mai 2012

Asa suntem noi –trebuie sa ne motivam neputinta

Am urmarit mare parte din finala "Romanii au talent" de vineri seara.Mihai Petraiche si Cristian Gog au fost favoritii nostrii care ne-au impresionat intr-un mod placut. Pentru mine a fost un show pus in scena de ProTv care a identificat setea nostra de senzational sau…

Dupa finala nu trebuia sa ne dezmintim..noi romanii…trebuia sa ne aratam invidia fata de cei care au ajuns acolo sus, asa ne motivam neputinta

Trebuia sa incepem sa aruncam cu “noroi”, sa ne aratam invidia si ura si sa punem o latura intunecata show-ului.

Adica: vezi prin toata presa largi dezbateri despres cum a fraudat Cristian Gog o taa intreaga sau despre viata privata a lui Mihai Petraiche.

Eu nu inteleg de ce se baga presa in asemenea hal in vietile oamenilor. Si ce daca a facut videochat?  In loc sa ne bucuram ca inca mai exista oameni care au de aratat si altceva in afara de decolteuri, fuste scurte sau limbaj format din 3 cuvinte, presa le cauta nod in papura. Ceea ce face presa  acum nu se numeste presa,cii articole ieftine,unele platite, altele pentru a “musca putin din audienta”

Pe mine ma intereseaza modul cum danseaza si ce o sa faca pentru a se promova datorita acestui talent.  De ce trebuie sa fie pe placul nostru si viata lui privata?

Voi ce parere aveti ?

ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog

comentarii

0 Responses to "Asa suntem noi –trebuie sa ne motivam neputinta"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...