duminică, 20 mai 2012

Ce faci cand te hotarasti sa iti faci un website ?

Fie ca esti o firma si iti doresti un site de prezentare sau un magazin virtual sau esti un simplu blogger sau PFA si vrei sa fii mult mai vizibil in internet, ai nevoie de un site.Nu mai poti functiona fara un website si e ca si cum ti-ai sabota propria afacere daca nu ti-ai realiza un website.Costurile realizarii unui website si intretinerea lui sunt clar minuscule pe langa beneficiile pe care ti le poate aduce un site bun si corect optimizat.
Multi dintre noi am putea crede ca totul e simplu si din cateva click-uri terminam si vizitatorii/cumparatorii vor navali peste noi.Problema e ca vom avea mult de asteptat daca abordam problema gresit. Partea de optimizare website e un proces lung si nu e la indemana oricui. Asa ca cel mai bine lasati profesionistii care ofera servicii web design sa se ocupe.
Cum incepem ? Majoritatea deschidem Google si incepem sa cautam creare website ieftin. Sunt multe oferte online prin care diverse firme promit o pozitie de top in motoarele de cautare Problema e ca  nimeni nu poate garanta acest lucru, pana nu intelege foarte bine afacerea pe care o conduceti si modul in care potentialii clienti vor cauta in motoarele de cautare ce-i intereseaza, pentru a ajunge pe website-ul dumneavoastra.
Otimizarea pentru motoarele de cautare acel SEO - search engine optimization  consta in stabilirea modului in care site-ul va fi folosit de vizitatori si modul in care acestia ajung la website-ul dvs, cautand dupa cuvinte cheie in motoarele de cautare.Principalele motoare de cautare vizate sunt Google, MSN, Yahoo.
Asa ca,faceti-va un plan pentru partea de realizare website,stabiliti un buget pe care doriti sa il alocati si luati legatura cu profesionistii.Ei stiu cel mai bine ce au de facut.

comentarii

1 Responses to "Ce faci cand te hotarasti sa iti faci un website ?"
Fotomodela spunea...
21 iulie 2013 la 21:33

ai pe careva cu care ai lucrat pe partea de SEO si pe care mi-i poti recomanda ?


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...