joi, 3 mai 2012

Astazi la ora 21.00 se lanseaza oficial smartphone-ul Galaxy S III

In aceasta seara in cadrul unui eveniment organizat de Samsung la Londra, sud-coreenii vor lansa unul cele mai asteptate telefoane ale anului 2012, Galaxy S III.

Pe parcursul acestor luni au aparut o multime de zvonuri despre specificatiile acestui smartphone. Desigur nu poti avea incredere in o buna parte din acestea, dar totusi vom incerca mai jos sa specificam citeve informatii care par a fi cele mai veridice.

Procesor Exynos 4 Quad

Galaxy S III pare a  fi dotat cu procesorul quad-core Exynos 4 cu o frecventa de 1,4 GHz. Procesorul are la baza nucleul ARM Cortex A9, foloseste procesul tehnologic de 32 nanometri High-k Metal Gate (HKMG) si dispune de caracteristici mult mai performate fata de predecesorul sau Exynos 4 Dual. Noul procesor ofera o productivitate de doua ori mai mare cu reducerea consumului de energie cu 20%, in plus promite redare video HD 1080p cu suport pentru formate multiple, grafică 3D precum şi performanţe îmbunătăţite pentru fotografie graţie unei soluţii interne ISP.

Display

     Se presupune ca Samsung S III va avea un ecran de 4.7-4.8 inch Super AMOLED si va fi protejat de Gorilla Glass 2 o sticla mult mai rezistentă la zgiriieturi si pe care nu ramin amprente.

Privitor la dimensiunea ecranului informatia pare si mai veridica dupa ce Unwire HK a dat de urma unui transport de folii protectoare pentru Galaxy S III, ce pare să dezvăluie dimensiunea ecranului.

Acest film de protectie este conceput astfel incit sa protejeze intreaga suprafata din sticlă ce acopera partea din fata a telefonului, nu doar ecranul in sine. Judecind după dimensiunea aparentă, prea mare pentru a acoperi fatada lui HTC One X (cu ecran de 4.7 inch), o diagonală a ecranului de 4.8 inch pentru Galaxy S III pare sa fie varianta corecta.

Culoarea

Potrivit unei oferte aparute pe un magazin online din Marea Britanie, Galaxy S III va fi disponibil in două versiuni de culoare:  ”albastru carbon” şi “alb ceramic”. Probabil, albastrul de care se vorbeste este de o nuanta foarte închisă, ce devine evidentă doar în anumite condiţii de iluminare, carcasa parind neagra în cea mai mare parte a timpului.

Camera

CONCEPT 6: Sensible, minimal, sheer but just to Bauhaus for Samsung, sadly.

Cea mai avansata valoare a senzorului foto este cea de 12 Megapixeli insotita de un blit LED.

Pretul

CONCEPT 6: Sensible, minimal, sheer but just to Bauhaus for Samsung, sadly.

Potrivit informatiei postate pe magazinul online Amazon din Germania in Europa smartphone-ul va costa aproximativ 599 de euro, fara contract.

Cu detaliile oficiale revenim la ora 21:00 si plus cel putin un link catre  transmisiunea live care s-a promis ca  o vom avea pe pagina oficiala Samsung de pe reteaua sociala Facebook.

S-ar putea sa iti placa si:

comentarii

0 Responses to "Astazi la ora 21.00 se lanseaza oficial smartphone-ul Galaxy S III"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...