joi, 31 mai 2012

Voua nu va cade parul?

Multi  dintre noi il observam zi de zi. E vorba de podoaba noastra capilara.In cada, pe chiuveta din baie, printre dintii periei raman smocuri de par si asta se intampla tot mai des in ultimul timp. Si categoric,este un semnal de alarma!

Zilnic auzim : mie imi cade foarte tare parul, aveam parul foarte des,am chelit,dupa pieptanat am peria plina de par etc.

Caderea parului este o problema cu care se confrunta atat femeile cat si barbatii, insa aceasta problema este mai des observata de femei atat din pricina atentiei deosebite pe care o acorda "podoabei capilare" cat si pentru ca in general parul femeii este mai lung si vizibil cand cade iar o femeie cu un par sanatos si frumos poate fi o arma letala in seductie.

De ce ne cade parul?

Din pacate, foarte multe persoane se confrunta cu  problema unui par deteriorat, subtiat, cu tendinta de cadere, din cauza sampoanelor nepotrivite, a gelurilor cu multi aditivi chimici , a stresului, oboselii,alimentatiei nesanatoase, a schimbărilor de anotimp sau din cauza expunerii la soare.

În vreme ce tratarea căderii părului din cauze genetice este foarte dificilă, pierderea temporară a părului se poate trata excelent, în fazele incipiente.

Trebuie sa stii ca stresul zilnic nu duce la caderea parului. Dar perioadele cele mai grele - o deceptie puternica sau un soc - pot duce la pierderi masive de par.

De la cine să cerem ajutor  cand ne cade parul?

Medicii dermatologi sunt printre persoanele cele mai abilitate să ajute pacienţii care suferă de căderea părului temporar sau permanent. Aceştia pot identifica cauzele care determina caderea parului şi pot oferi tratamentul adecvat.

De multe ori un hair-stylist. dacă are o experienţă îndelungată şi numai daca este un bun profesionist, vă poate indica produse utile în stoparea căderii părului.

Dar, de obicei primul pas în rezolvarea unei probleme legate de caderea parului este cercetarea. Cum incepem ? Simplu. Internetul  ne deschide usile catre portalurile medicale specializate care ne stau la dispoziţie cu informaţii privind toate aspectele problemei căderii părului si care va pot recomanda un tratament adecvat si un tratament care da rezultate.

comentarii

4 Responses to "Voua nu va cade parul?"
Anonim spunea...

31 mai 2012 la 10:18

Da, sunt bune produsele de la dslaboratories, folosesc spectral dnc de mai bine de jumatate de an si sunt foarte multumit.


Sebi spunea...
31 mai 2012 la 10:31

nu'mi cade :)


Fotomodela spunea...
22 martie 2013 la 08:56

Daca era o asa mare problema pt barbati,care oricum,de la o anumita varsta,incep sa cheleasca majoritatea,industria ar fi facut in loc de samponuri obisnuite,samponuri antichelie,antimatrata si anti par gras pe toate gardurile si la preturi accesibile.Dar se pare ca barbatii nu se dau de ceasul mortii ca si femeile pt a arata bine.Ei nu sunt asa de narcisisti si nu au ca mijloc de inaintare in cariera,farmecul chipului cum e la multe femei.Barbatul e mai putin preocupat de cum arata.Lui i s-a trasat sarcini precise sa se ocupe sa castige cat mai multi bani,si de ale casei,nu sa fie ca Adonis si sa sara din floare-n floare.Femeile,nu si-ar dori asta,din momentul in care au pus mana pe unul.Asa ca nu e nici in interesul lor,sa aiba un Don Juan,sau Cassanova,in casa pe post de sot.


Unknown spunea...
26 ianuarie 2014 la 23:03

Intrati pe acest profil si ve-ti spune adio 100% caderii parului, eu am reusit, altii au reusit si de ce nu si dvs.

https://www.facebook.com/provillus.provillus.7


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...