marți, 8 mai 2012

Concept iPhone 5 cu carcasa Liquidmetal (Foto)

iPhone5 liquidmetal 1 NAK
După cum stiti, Apple are un drept exclusiv in utilizarea tehnologiei Liquidmetal, acest lucru sugereaza faptul ca posibil noile iPhone-uri si alte produse vor avea carcase anume din acest material.

Conceptul iPhone 5, din carcasa Liquidmetal a fost prezentat de designerul francez Antoine Brieux.
iPhone5 liquidmetal 0 NAK
iPhone5 liquidmetal 4 NAK
Aparatul arată ca un hibrid iPhone 4S si Sony Ericsson Xperia Arc, desi prevaleaza estetica originala Apple. Carcasa din Liquidmetal nu doar ca inlocuieste sticla de pe iPhone 4 si 4S, dar de asemenea prezinta o alternativa antenei intinse pe perimetru, micsorind greutatea dispozitivului si oferind o rezistenta sporita constructiei. Despre caracteristicile tehnice ale smartphone-ului autorul nu spune nimic, mentionindu-se doar camera de 10 megapixeli si procesorul quad-core A6.
iPhone5 liquidmetal 2 NAKiPhone5 liquidmetal 6 NAK
Brieux in conceptul sau renunta la butonul HOME inlocuindu-l cu un analog virtual. Atunci cind se porneşte aplicaţia, butonul dispare, oferind utilizatorului nu 3,5, dar 4,5 inch. Cu toate acestea, nu prea este clar modul în care utilizatorul va lucra cu functiile multitaskingului. Probabil se va realiza cu ajutorul asistentului Siri. Nu este exclus faptul ca iPhone-ul din urmatoarea generatie intradevar va fi asemanator cu acest concept.

comentarii

2 Responses to "Concept iPhone 5 cu carcasa Liquidmetal (Foto)"
Sebi spunea...
8 mai 2012 la 21:13

ce carcasaaa ! :X


bucuros spunea...
8 mai 2012 la 22:17

arata bine :X
da' numai dracu o sa aibe bani de el :|


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...