marți, 1 mai 2012

Conducatorii auto isi aleg asigurarile RCA in fata calculatorului

O tendinta care a inceput sa se observe in randul conducatorilor auto este cumpararea online a RCA-ului, fara a apela la ajutorul uneia dintre cele cateva zeci de agentii de asigurari din localitatea de domiciliu.Sa nu mai vorbim de cei care stau in orasele mici unde nu sunt reprezentate toate societatiile de asigurari sau la sate.
Sau poate sunt carcotasi care le place sa umble anapoda pe strazi  in loc sa faca ceva util, sa se relaxeze, sa plimbe “fata” prin parc, catelul ,copilul sau orice alt fel de relaxare La unii le place sa astepte pana cineva ii baga in seama la agentie,pentru ca asa am ajuns..te duci sa ii rogi cu bani..si mai trebuie sa astepti pana agentul isi termina barfa cu colega de birou, pana mai vorbeste la telefon.
Apoi daca esti carcotas si daca chiar mori de plictiseala (desi e greu de crezut in zilele noastre)  daca iti place sa umbli din agentie in agentie sa cauti un RCA Ieftin..nu ai decat.Umbla daca nu ai ce face..si chiar daca nu gasesti altceva mai bun de facut..Si dupa ce alergi la toate..vezi tu unde te intorci..poate te intorci cu ceva mai scump.
Cum afli ca ai luat ceva mai scump ? Te duci si te lauzi la vecini colegi ca ai gasit tu pe undeva ceva ieftin si apoi rad altii de tine ca au rezolvat problema din cateva click-uri..
Ce poti face ? Simplu..Ai un site online profesionist pe care il poti accesa cand esti la birou , acasa sau seara tarziu si care iti ofera GARANTAT 100%  cel mai mic pret.Nu crezi?Lasa carcoteala,fa o simulare, printeaza si a doua zi du-te si verifica pe teren la fiecare agentie..Reclama binecunoscuta cu “Dincolo era mai ieftin “ nu isi are locul aici.Aici e RCA-ul cel mai ieftin.
Cum faci?Nu e greu deloc.
Introduci usurel datele tale..in cateva clipe ai statistica cu preturile de la toate societatile de asigurari..si apoi astepti. In cel mai scurt timp,chiar si duminica vei fi contactat telefonic de un operator pentru a confirma datele, primesti polita pe mail in 10 minute cu care poti circula linistit 5 zile, si in maxim 48 de ore curierul te cauta unde esti tu sa iti livreze polita in original,oriunde esti.Am zis ORIUNDE (la munca, la tara etc. )
Lasati profesionistii sa se ocupe de asta.
Vedeti si ce zic altii.
In zilele nostre , cu criza asta oarecum inchipuita, cu masurile guvernului de a reduce salarii si pensii, cei de la www.rcaieftin.net ofera reduceri pentru pensionari.pentru bugetari,copii minori .
Mai mult daca esti un conducator fara daune, sistemul bonus malus iti da o reducere de pana la 50% - Au reducere pentru pensionari

Invit pe oricine sa apeleze cu incredere la ei si de asemenea carcotasii sa aiba curajul sa recunoasca ca la www.rcaieftin.net  poti lua cel mai ieftin RCA
 

comentarii

1 Responses to "Conducatorii auto isi aleg asigurarile RCA in fata calculatorului"
ValiB spunea...
3 mai 2012 la 12:09

Da se pare ca acest trend a inceput sa prinda din ce in ce mai mult , iar firmele de asigurari de la coltul blocului incep sa-si piarda clientii .


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...