vineri, 14 decembrie 2012

Doar in Romanica noastra

Citeam azi o stire care anunta ca Dacia Logan va  fi ”Masina anului 2013 în România”.
Cum anume masina anului 2013 ! an ce nici nu a inceput. Probabil s-au orientat mai mult dupa partea financiara, pret, raport calitate pret, ce zic unii , altii , treaba si problema lor , ramane de vazut ce vanzari va avea de acum inainte, cu motoarele astea de le pun acum. Inteleg si partea cu consumul , dar ma gandesc ca se repeta povestea de la aro 10, masina buna ,dar submotorizata ,la greutatea ei daca mai puneai ceva suplimentar deabia urcai panta, fara sa fi culplat 4x4 , ca atunci se termina povestea cu consumul !
Designul Logan-ului nu cred ca este atat de spectaculos atat interior cat si exterior. Manevrabilitatea e greoaie, calitati dinamice nu are, noutati tehnologice nu are.
Asa cum in 2011 a castigat in Europa Nissan Leaf ( masina frunza), pentru ca asa trebuia sa iasa pentru ca era prima masina electrica care arata cat de cat a masina si iti dadea sansa sa te si intorci de la munca cu acelasi "plin", asa si noi am ales pentru Romania DACIA LOGAN 2 pentru ca este a noastra pentru ca este masina care face ceea ce ar trebui sa faca o masina si anume de toate. Este o masina care te duce de la A la B; nu este cea mai frumoasa, sau manevrabila sau confortabila dar este a noastra facuta de manuta noastra. Asa ca la aceste topuri factorul emotional sau anumite "presiuni" de ordin ecologic decid castigatorul.
Este un model mai mult decat relevant pentru Romanica noastra iar Decebal ar fi mandru..
Poate ar trebui sa mai lucreze si la siguranta motorului.Adica sa se fereasca de acele denivelari din asfalturile noastre "europene".Cum VW stie sa puna scut motor vw polo, golf, passat sau la fratele mai mic scut de motor pentru skoda, la fel si la Logan poate ar fi util unul mai rezistent, nu foarte greu si tip fagure sa preia socurile.

comentarii

0 Responses to "Doar in Romanica noastra"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...