marți, 4 decembrie 2012

Vrea cineva piese auto moca ?

Va intreb care credeti ca este cea mai buna varianta pentru buzunarele si masinile noastre cand vine vorba de piese auto?

Pentru ca in ultima vreme am observat ca magazinele de piese auto online s-au dezvoltat foarte mult, si nu sunt de neglijat.

Unii dintre voi o sa ziceti ca preferati sa le cumparati de la magazin pentru ca cei din magazin/service stiu ce sa comnade pentru masina dvs. si ca la pretul din magazin sau de la dealer se adauga si posta sau curierul.

Nu cred ca socotiti tocmai cum trebuie, pentru ca nu sunteti informati. Ce va intreaba cei din magazin cand doriti o piesa pentru masina dvs. ?

Va cere pur si simplul talonul masinii sa vada seria masinii. Ca doar nu vine sa stea de vorba cu masina:P.Totul se comanda dupa model de masina/an de fabricatie/motorizare etc., date care se pot identifica foarte simplu din seria masinii.

Si, din lipsa de timp pentru deplasare la dealer si din curiozitate, am ajuns intr-o seara, sa incep sa caut pe internet piesele de care aveam nevoie.

Mai e si chestia ca vreau sa fiu informat cum trebuie si pentru ca vreau sa fac alegerile cele mai bune.

Informarea este vitala mereu, asa ca sfatul meu e sa rasfoiti internetul pana gasiti toate informatile, sau gasiti un specialist in domeniu.

Si va spun ca, cu putina rabdare puteti economisi niste bani frumosi.

De exemplu, eu sa trag o fuga pana la dealer imi mananca 2 L de benzina adica 12 lei care e aproape cat taxele de curier.

Banii de livrare ii recuperezi din deplasarea la dealer.

Si la  un magazin serios de de piese auto online ai suport tehnic gratuit care te ajuta sa alegi piesa corespunzatoare pentru masina ta.

Unii ar zice ca vrem piesele moca si de aia ne documentam pe net si incercam sa gasim un pret bun. Va spun ca nimeni nu vrea moca piesele , dar de ce tre sa dai 100 -200% adaos comerical , doar ca te numesti service autorizat X pentru marca Y.Si la manopera la fel

Exista magazine de piese auto online cu preturi incredibil de bune.
Si ma refer la piese BREMBO, LEMFORDER, SKF, MANN, BOSCH, TRW etc si nu la piese gen Starline sau altele.

Puteti gasi orice piese aveti nevoie: atat cele care se inlocuiesc frecvent, cat si cele mai greu de procurat.

Incercati.

comentarii

1 Responses to "Vrea cineva piese auto moca ?"
Ana Maria spunea...
16 decembrie 2012 la 02:24

In curand toata lumea va comanda piese auto de pe Internet! Este mult mai ieftine si mai comfortabil! :)


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...