miercuri, 13 martie 2013

Ganduri de 8 Martie

Recunosc! Nu imi plac sarbatorile de genul: Valentine's Day, 8 martie, si alte zile chicioase de genul. Daca ar fii dupa mine, toate ar putea purta un singur nume si acela ar fii: ziua ipocriziei.
Sunt zilele in care merita sa iesi din casa numai pentru a privii figurile ratacite ale barbatilor cand sunt intrebati de florarese: "cate fire sa fie? "
Momentul de climax total este atins cand nefericitul trebe sa apuce buchetul gata pregatit cu fundite, inimioare, celofan si frunze de palmier. Atunci il vezi cum se uita in stanga si in dreapta poate poate vede un alt nefericit daca tine buchetul cu florile in sus sau in jos, ca sa poata lua si el exemplu.
Dar obligatile nu s-au terminat aici si nefericitul porneste in cautarea ursuletului de plus perfect, al pernei cu mesajul foarte original "I love you", sau dupa caz dupa geanta mult dorita a fericitei posesoare al unui iubit manipulat si dresat ca la carte.
Chiar daca a nimerit (printr-un miracol suprem) buchetul, ursuletul si carciuma perfecta, nefericitul nu o sa aiba parte de vreo "recompensa" mult asteptata, pentru ca 8 MARTIE e seara in care brusc toate femeile se simt indreptatite sa iasa cu fetele...la streeptease.
Asa ca foarte plina de ea, anunta dupa desert si dupa achitarea notei(de catre nefericit-evident) ca s-a gandit mai bine si nu mai are chef de film acasa pentru ca fetele au rezervat o masa in club.Ea nu ar vrea sa mearga dar de, ce o sa zice Gigica si Getuta daca ea nu apare la show? Ele sunt grase, proste , singure si deprimante dar sunt prietenele ei cele mai bune si nu le poate lasa la greu.
Si uite asa, de 8 martie- florariile sunt devastate, restaurantele luate cu asalt, ursuletii de plus pe cale de disparitie si cluburile pline de femei care mai de care urcate pe mese si pe baruri asteptand cu extaz sa apara niste bicepsi, tricepsi si fesieri insectati cu steriozi si bine unsi cu ulei de masline pe care sa dabare ca leii pe vanat.
Dupa doua pahare de licoare cat mai colorata( ca asa au vazut in "Sex and the City"), sau in cazuri mai triste dupa doua beri, ce in urma cu o ora se misca languros cu miscari exersate, se zbenguie acum cu pantofii in mana pe un ritm doar de ea auzit. Se chinuie sa iasa in evidenta, imparte coate si pumni intr-o incercare nefericita de a imita dansatoarele de culoare din clipurile r&b, imprastiind in jur ultima mireasma scoasa pe piata de Avon.
Traiasca 8 martie cu toata industria ce vine la pachet. Cu afacerile de sezon cu martisoare si flori, cu industria  de imbracaminte pentru femei. Pentru ca orice "draguta" vrea sa fie la inaltime si isi cauta ceva imbracaminte de dama online.Ca de ', e mai ieftin si mai de calitate. Si mai unic.

comentarii

0 Responses to "Ganduri de 8 Martie"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...