duminică, 31 martie 2013

Ghici-ghicitoarea mea care e investitorul serios german care vine in Romania

Zilele acestea premierul Ponta anunta cu surle si trambite ca un mare investitor german din domeniul auto, va veni sa investeasca in Romania. Cred ca e precum un impresar de fotbal afirma ca a vandut/cumparat un jucator la un anume club de fotbal, iar respectivul club nu stie nimic de treaba asta.
Si asa ne apucam de ghicitori si presupuneri.Ca poate vine Audi,Mercedes,VW, Bosch sau Siemens. Sau poate vine BMW si o sa faca masini la noi.
Si asa le sare la nemti cheful de a mai veni in Romania, sau asa incep sa pune mai multe conditii, sa ceara mai multe scutiri de taxe.
Eu as zice ca in zona lor de interes si (in primul rind) Slovacia, fiindca americanii vor sa inchida gigantul US Steel din Kosice., poate din cauza  santajului cu gaz rusesc, dar asta-i alta poveste.
Si unde mai pui ca in Slovacia sint 3 producatori auto,au experienta in domeniul auto,si pe deasupra au si calitate.
Si mai au inca ceva ce noi n-am fost in stare sa construim de 20 de ani -AUTOSTRAZI ! (acele autostrazi care Nemtii sau austriecii le au din anii 70).
La noi, politicienii gandesc altfel. Se uita ce au facut altii afara si nu se gandesc daca romanilor le trebuie. Isi zic in sinea lor : daca fac si eu lucrul asta care il facura nemtii acum 30 de ani, cati bani pot sa fac ? Asa o facura si cu legea anvelopelor de iarna, cand smecherii devenira importatori si isi facura cate un depozit regional sau magazin de anvelope sau impanzira internetul cu anvelope de iarna online.


comentarii

0 Responses to "Ghici-ghicitoarea mea care e investitorul serios german care vine in Romania"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...