miercuri, 27 martie 2013

ZorileStore.ro face cadou oricui o pereche de …

ZorileStore.ro revine. Si revine in forta. Dupa mult "dezbatuta" campanie de anul trecut prin care a daruit incaltaminte unui grup foarte mare de bloggeri, anul acesta revine cu o campanie si mai interesanta.
Ce ne propune ? Ne propune sa ne alegem un produs de incaltaminte din magazinul lor,in urma caruia nu trebuie sa platim nimic. Trebuie doar sa ii purtam si apoi sa ne spunem parerea.

Pot spune ca anul trecut am primit o pereche de papuci Rider, pe care i-am purtat cu placere o vara intreaga.

Imi aduc aminte ca i-am purtat in multe plimbari de dupa amiaza, plus la mare anul trecut.
Si care inca se tin bine si acum.Si se tin bine ca inca arata super, nu s-au tocit si nu s-au deformat.Cred ca o sa ii port si vara aceasta destul de mult Doar ca vremea de afara putin capricioasa ne cam impiedica.
Sunt stilul care in zilele calduroase de vara obisnuieste sa poarte papuci aproape de dimineta pana seara, fie ca merg la plimbare sau la cumparaturi,mai putin deplasarile la servici/scoala si evenimentele in care tinuta eleganta e obligatorie.La care se adauga iesirile in club.

Mi-am ales acesti papuci papuci RIDER pentru barbati DUNAS II AD X .Marimea 41.

papuci rider

Aspectul elegant si materialele de calitate din care sunt fabricati, fac din papucii Rider Dunas II AD alegerea perfecta pentru acest sezon. Partea superioara, din piele sintetica, ofera un plus de rezistenta si eleganta, iar talpa exterioara , din PVC, asigura o aderenta excelenta si stabilitate. Talpa interioara Eva asigura un plus de comoditate si lejeritate multumita multitudini de pernute moi, acestea amortizand socurile la contactul cu solu si oferind o aderenta excelenta intre ele si picior. Rider Dunas II AD, papucii casual perfecti pentru sitlul dumneavoastra!
Asa ca ii astept nerabdator. Si promit sa revin cu detalii exacte.

Alegeti-va si voi.

Sunt gratuiti.

comentarii

0 Responses to "ZorileStore.ro face cadou oricui o pereche de …"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...