vineri, 15 martie 2013

Sunt fericit si ma simt bine

Chiar daca aseara Steaua a fost eliminata, sa fim fericiti ca iubim Steaua si sa fim fericiti ca suntem romani si ca am trait su speranta ca se poate scie intorie!
Totusi,sa nu uitam niciodata ca, aceasta echipa ne-a adus an de an bucuriii in suflet tuturor! Mai avem un obiectiv,castigarea titlului cu nr.24 si cu siguranta va fi al nostru! Suntem o "nuca" prea tare pentru campionatul intern!
Eu consider succesul Stelei pe deplin meritat si ca o mare realizare a acestui sezon, realizare strict "personala" a Stelei iar semi-esecul din dubla cu Chelsea se datoreaza restului campionatului si echipelor romanesti cu tot cu patronii papitoi si interesele lor: nu poti se desavarsesti un joc bun jucand constant meciuri de campionat cu bambilici de la alte echipe - un campionat puternic, cu adversari pe masura, pot cizela usor-usor o echipa buna cum are Steaua acum ... dar se va plafona in continuare jucand meciuri de campionat cu Avantu' Prabusirea etc.
Despre Gigi Becali, numai de bine. A reusit sa sustina financiar echipa si sa o aduca la nivelul acesta. Restul parca se bat care sa retrogradeze sau sa intre in insolventa.
Update: Vad ca de aproape de aproape o saptamana incepura sa se ocupe de el si de Steaua. Are timp sa mediteze daca aceste "iesiri: i-au facut bine.
Cum nu mai e in palatul de clestar din Pipera, ii recomand sa citeasca doctor jivago, s-ar putea sa il puna putin pe ganduri.
Iar ceilalti sa lase Steaua in pace. E campioana. NU echiba de divizia B.

comentarii

0 Responses to "Sunt fericit si ma simt bine"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...