vineri, 29 mai 2015

Carucioare pentru nou nascuti

Ajutor, sunt mamica! Ce tip de carucior sa folosesc in primele luni de viata ale copilului meu?

Ei bine, draga mamica iata ca a venit momentul in care simti sentimentul acela de fericire si implinire, insa odata cu el vin si responsabilitatile, grijile si implicit, incertitudinile! Un bebelus nu este un bibelou pe care sa il asezi in vitrina, ci el este o fiinta de care trebuie sa ai cea mai mare grija, iar pe langa educatia pe care i-o poti oferi, trebuie sa ai in vedere cele mai bune solutii pentru a-i oferi o dezvolare optima! Plimbarile in aer liber sunt cele care il ajuta in cresterea sa, tocmai de aceea caruciorul nu poate lipsi din locuinta voastra, insa nu orice tip de accesoriu pentru plimbare este indicat in prima etapa de varsta ( adica in primele luni). Pentru a te ajuta sa lasi incertitudinile de-o parte, vom face impreuna o comparatie detaliata intre carucioarele 2in1 si carucioarele sport!

Ce tip de carucioare nu sunt recomandate bebelusilor in primele luni de viata?

Esti prima oara mamica si este normal sa nu stii ce model de carucior este indicat pentru copilul tau in prima etapa de crestere. Pentru inceput trebuie sa te informezi cu rigurozitate atunci cand vei pleca in cautarea accesoriul de plimbare ideal pentru bebelusul tau, iar cea mai buna sursa de plecare este sa stii ce tip de carucioare nu ii sunt recomandate in primele luni de viata. Este vorba de caruciorul sport, cel care nu ii ofera celui mic posibilitatea de a se dezvolta intr-o maniera optima.Acest tip de accesoriu pentru plimbare are intradevar trei trepte de reglare a spatarului insa cel mic nu nu poate fi asezat in pozitia de sezut cand este inca la o varsta frageda. Chiar daca ti se pare banala aceasta precizare, poti uita de ea cand vei face o analiza de piata si vei vedea faptul ca acest tip de carucioare sunt cele mai ieftine! dezvoltarea celui mic este mult mai importanta decat o suma de bani ( pe care oricum o vei cheltui pe alte lucruri care nu au atat de multa importanta).

Ce spun specialistii despre a-l plimba pe cel mic intr-un carucior 2 in 1?

Ei bine, cam acest tip de carucior este recomandat pentru copilul tau! Specialistii recomanda in primele luni de viata carucioarele cu landou, mai ales ca in prima etapa de varsta micutul are nevoie de mult confort! Landoul este partea caruciorului care ii ofera celui mic protectie si siguranta, cat si un spatiu optim pentru a se relaxa si a dormi confortabil in momentul in care il scoti la plimbare.

Insa, ceea ce nu trebuie sa uiti este ideea ca bebelusului tau are o crestere accentuata, iar odata cu aceasta se vor extinde si cerintele carora accesoriul de plimbare trebuie sa le faca fata! Daca esti o mamica grijulie si vrei sa tii cont de aceste recomandari, poti gasi caruciorul 2 in 1 perfect pentru micutul tau in magazinul babymall.ro! Din aceste motive, specialistii recomanda caruciorul 2 in 1, acesta fiind indicat atat in prima perioada de vasta, cat si ulterior ( fiind posibila transformare sa dintr-un carucior cu landou intr-un carucior sport!). Mai mult decat atat, aceasta investitie va fi una foarte smart, astfel ca vei achizitiona un singur accesoriu pentru plimbare pe care il poti folosi o lunga durata de timp!

comentarii

0 Responses to "Carucioare pentru nou nascuti"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...