duminică, 24 mai 2015

Cum arata scaunul auto de copii ideal?

Siguranta bebelusului e in mainile tale! Ai grija cum alegi scaunele auto pentru copii

Nu mai este o noutate faptul ca scaunele auto pentru copii sunt obligatorii prin lege, incepand inca din luna februarie. Fiindca tot mai multe studii efectuate pe traficul din tara noastra releva ca, statistic, zi de zi o familie moare in trafic, trebuie sa acorzi o grija deosebita sigurantei bebelusului pe parcursul deplasarilor cu masina. Copiii sunt cei mai expusi pericolelor din trafic si cei care pot fi raniti grav, chiar si in urma unui impact minor. Din acest considerent, scaunele auto de copii sunt accesoriul indispensabil si pe care voi, parintii, trebuie sa il alegeti cu mare atentie.

Cum arata scaunul auto de copii ideal?

Conform magazinului online de accesorii pentru copii, Babyneeds, un scaun auto ideal trebuie sa indeplineasca doar cateva functii esentiale si fara de care copilul nu se poate afla in deplina siguranta. Dintre acestea, iata care sunt cele mai importante si pe care sa le luati in considerare atunci cand urmeaza sa cumparati un scaun auto.

Mai intai de toate, scaunele auto pentru copii ideale trebuie sa fie echipate cu un sistem de prindere ISOFIX.scaune auto Ce presupune acesta? ISOFIX are rolul de a fixa foarte bine scaunul auto pe bancheta din spate, prin 5 puncte de prindere, astfel incat scaunul sa stea fix si lipit de bancheta. Astfel, veti fi siguri ca si in cazul unui impact, scaunul nu se va deplasa, iar copilul va fi in maxima siguranta.

A doua caracteristica importanta pe care orice scaun auto de copii trebuie sa o aiba este aceea de a se potrivi perfect greutatii si inaltimii celui mic. Fiti foarte atenti la acest criteriu, fiindca alegerea gresita a marimii si inaltimii scaunului poate fi fatala in cazul unui impact, cat de mic. De aceea, toti marii producatori de scaune auto pentru copii au pregatite diferite grupe si tipuri de scaun auto pentru princhindelul vostru, care sa corespunda dimensiunilor si greutatii lui.

Al doilea lucru de luat neaparat in considerare este prezenta etichetei conform careia scaunul auto pentru copilul vostru este omologat si corespunde tuturor criteriilor impuse de Uniunea Europeana. De regula, veti gasi o eticheta pe care se afla insemnari de tipul ECE R44.03 sau R44.04. Esential este sa apara litera E la inceputul inscrierii. Cumpara de la Babyneeds scaune auto ieftine si de calitate In magazinul online Babyneeds, urmeaza sa gasiti cea mai bogata gama de scaune auto pentru copii omologate, pe care le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase.

Dintre cele mai cunoscute tipuri de scaune auto pe care urmeaza sa le achizitionati, de mentionat sunt cele de tip scoica, folosite inca din prima zi de viata a celui mic, scaunele auto indreptate cu fata spre sensul de mers (si unele dintre cele mai populare) si scaunele auto pentru copii de tip booster, care sunt diferite prin faptul ca nu detin centuri de siguranta incoporate, ci copilul va fi protejat de centura de siguranta care este deja in dotarea masinii voastre. Tot in magazinul online de accesorii pentru copii, mai puteti gasi si inaltatoare pentru bancheta din spate, pe care trebuie sa le folositi pana cand cel mic indeplineste varsta de 12 ani.

Daca vrei sa cumperi doar scaune auto pentru copii de calitate si pentru care sa nu platesti foarte multi bani, atunci intra in magazinul online babyneeds si comanda modelul tau preferat. Plimbarile sunt mai sigure cu scaunele auto de la Babyneeds!

comentarii

0 Responses to "Cum arata scaunul auto de copii ideal?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...