joi, 28 mai 2015

O alternativa economica la casa ta

Vrei sa iti construiesti propria casa? Afla de aici daca placile din OSB sunt o investitie economa in raport cu bugetul de care dispui!

Orice proiect de casa reprezinta o investitie considerabila pentru oricare nou proprietar, insa tehnologia actuala a facut in asa fel incat astazi, toti cei care doresc sa iti construiasca propriul imobil sa poata face apel la materiale de constructii fiabile din punct de vedere financiar. Este vorba despre construirea caselor de lemn, cele care vor beneficia de plagi din OSB – materiale de constructii obtinute prin lipirea aschiilor rasinoare orientate incrucisat! Fiind un material de constructii cu caracteristici unice, placa din OSB este ideala pentru a fi folosita in vederea construirii caselor din lemn care vor dispune de costuri mici, atat in ceea ce priveste constructia, cat si in ceea ce priveste intretinerea ulterioara! In acest sens, cu un buget mic poti construi o casa din lemn folosind placi de OSB – unul dintre cele mai populare materiale de constructii din prezent!

Terenul pe care vrei sa constuiesti casa dispune de un nivel seismic ridicat? OSB-ul este materialul de constructii care ii ofera constructiei stabilitate si un nivel de rezistenta ridicat!

Terenul pe care este construita casa nu il vei putea mentine niciodata la un nivel seismic redus, desi s-au incercat multe strategii pentru a realiza acest lucru! Tocmai de aceea, atunci cand ai in vedere construirea unei noi locuinte, trebuie sa vizezi mai intai rigurozitatea structurii de rezistenta! In acest sens, casele din caramida pot suferi multe deformari in urma unui fenomen seismic, insa cele care sunt construite pe structura de lemn si sunt placate cu OSB asigura o rezistenta seismica covarsitoare! De asemenea, lemnul a fost si a ramas materialul de constructii cu o mare durabilitate in timp, garantia vietii unei case din lemn depasind 200 de ani. In acest sens, generatii intregi pot beneficia de casa pe care o vei construi pentru tine si familia ta! Daca vei alege sa folosesti placile de tip OSB pentru constructia casei, vei putea siguranta ca faptului ca nu vei fi nevoit sa aplezi la izolatia termica, intrucat lemnul din care sunt realizare aceste placaje asigura o rezistenta incredibila impotriva fluxului termic care va dori sa se strecoare prin peretii casei! magazinului online MagConstructii.ro!
In plus, o casa din lemn este mult mai economa decat una din beton sau caramida, investitiile facute vor fi optime, iar rezultatele vor fi spectaculoase! Pentru a construi o casa din lemn folosind placi din OSB poti vizualiza gama de produse a

Stii ca nu este posibil sa iti construiesti casa in timpul anotimpului rece? Afla ca acest lucru este posibil daca vei folosi o constructie din lemn cu placaj OSB!

Intradevar, constructiile de beton sau caramida sunt imposibil de realizat in timpului anotimpului rece, insa cele din lemn nu te vor impiedica sa demarezi proiectul indiferent de temperatura termica exterioara! Datorita structurii din lemn si a placarii peretilor cu placi din OSB, ridicarea casei va fi un pas mic de realizat! Nu este nevoie sa folosesti adezivi de intarire pentru constructia peretilor, intrucat acest material de constructii obtinut pe baza de aschii lemnoase se prinde cu suruburi speciale, astfel ca aspectul noii locuinte va fi unul compact si modern!

comentarii

0 Responses to "O alternativa economica la casa ta"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...