miercuri, 27 mai 2015

Cum reduci din cheltuieli iarna ?

Vrei sa iti reduci cheltuielile la intretinere pe timp de iarna? Afla de aici ce tip de centrala termica iti va oferi acest beneficiu suprem!

Iarna este mult prea geroasa pentru a nu folosi un sistem de incalzire termica, chiar daca te poti gandi ca imobilul tau este izolat termic! In general, izolarea peretilor ajuta la mentinerea caldurii ambientale, insa acest lucru nu inseamna ca ea ajuta la producerea un nivel de caldura optim in timpul sezonului rece!
Centrala este echipamentul termic care te ajuta sa dispui de un ambient optim pe durata iernii, iar cele mai fiabile si avantajoase sisteme sunt cele care functioneaza pe baza de gaz!
De ce gaz si nu alt timp de“combustibil” (curent electric sau lemn)? Gazul reprezinta una dintre cele mai econome surse, iar in acest sens, centrala termica poate funcitona pe o durata mai mare de timp decat ar fi posibil in cazul altor sisteme termice din aceeasi gama, insa cu diferente in ceea ce priveste sistemul de functionare!

Te-ai saturat sa imparti costurile de intretinere cu ceilalti proprietari? Folosind centrala termica platesti exact cat consumi!

Cam de cate ori ai ramas suprins cand se afisau costurile la intretinere? De cate ori nu ai exclamat “Asa ceva nu este posibil! Costul este mult prea ridicat decat imi permite bugetul meu!”  Ei bine, cu toate astea te-ai conformat o buna durata de timp, impartind costurile blocului cu ceilalti proprietari!
Nu este deloc o idee optima daca mergi pe sistemul corectitudinii (adica sa platesti exact cat consumi)! Atunci cand costurile de intretinere se impart la numarul de locatari, pot exista multe neclaritati financiare iar pentru a evita astfel de situatii singura solutie este sa apelezi la debransarea de la reteaua termica a blocului si sa optezi pentru a-ti cumpara propria centrala.
centrale termice

Acum, avantajele sunt uriase! O centrala termica poate fi folosita in orice moment,  in functie de propriile preferinte si nevoi! Astfel, vei evita situatia in  care trebuie sa stai la cheremul celor de la primarie pentru a-si da acordul pentru functionarea centralelor de cartier, cu propria centrala in locuinta ta vei avea parte de ambientul termic propice nevoilor tale, indiferent daca a inceput sau nu sezonul anotimpului de iarna! 
Centrala termica functioneaza dupa un principiu financiar simplu – “Platesti cat consumi!” astfel ca nu va mai fi nevoie sa iti faci probleme in ceea ce priveste costul de intretinere! Factura de gaz va cumula si consumul realizat de catre centrala termica astfel ca iti va fi mult mai usor sa monitorizezi daca aceste costuri vor fi conforme cu adevarul! Daca vrei sa renunti la sistemul de plata a costurilor de intretinere la comun in ceea ce priveste consumul de caldura, poti opta pentru centralele termice cu sistem de functionare pe gaz, ele oferind un ambient optim si confortabil, ori de cate ori vor fi puse in functiune! Si pentru a incheia asa cum se cuvine, iata un pont urias: intra pe inicinstal.ro si profita de cele mai avantajoase oferte de pret pentru sistemele de incalzire pe gaz!

comentarii

0 Responses to "Cum reduci din cheltuieli iarna ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...