joi, 7 mai 2015

Unde iti faci asigurarea Casco ?

Protejeaza-ti bunurile cu o asigurare Casco de la Gothaer!

Daca esti posesorul unui automobil, trebuie sa ai grija de bunurile tale printr-o asigurare Casco, incheiata de una dintre cele mai serioase si profesionale firme de asigurari online. Gothaer este asiguratorul tau numarul 1, atunci cand vine vorba despre siguranta si calitatea serviciilor. Iata cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre asigurarile Casco si cand acestea ajung sa acopere daunele masinii.

De ce sa inchei o asigurare Casco online la Gothaer?

Un asigurator in plina dezvoltare, Gothaer trebuie sa fie prima optiune pe care sa o aveti in cazul incheierii unei polite Casco. Poate va intrebati si de ce, mai ales ca pe piata din Romania au aparut numeroase firme de asigurari, care vin cu oferte care mai de care mai atractive. Raspunsul este unul pe cat se poate de simplu si, in acelasi timp, foarte persuasiv. Trebuie sa inchei o asigurare Casco auto pentru ca Gothaer are pentru tine niste oferte Casco de neratat: un cost de achizitie foarte accesibil, pachet complet de riscuri acoperite, promptitudine in solutionarea daunelor si decontarea rapida intre Gothaer si client sau service, plus ca veti beneficia de o retea nationala de service-uri agreate pe teritoriul tarii noastre si decontare rapida, pe loc. Singurul lucru pe care trebuie sa il indeplinesti si conditiile de incheiere a unei asigurari de polita Casco sunt: incadrarea intr-o suma asigurata de sub 8000 de euro si sa fii beneficiarul unei masini cu o vechime intre 7 si 15 ani. Red car in hands

Asigurarea Casco auto iti va aduce numai beneficii

Te-ai gandit cum ar fi sa inchei asigurari Casco care sa iti aduca nenumarate avantaje? La Gothaer este posibil! Atunci cand inchei o asigurare Casco online cu Gothaer, te bucuri de o acoperire mare de avarii, precum: ciocniri, loviri, izbiri, zgarieri, caderi in apa sau in prapastie, precum si pagubele produse de diferite obiecte care se aflau in masina in timpul ciocnirii sau avarierii. Fata de alte multe asigurari de acest tip, pretul pentru Casco de la Gothaer este unul accesibil si adaptat tipului de autovehicul pe care il detineti. Astfel, fara costuri prea mari, asigurarile Casco va vor acoperi daune provocate si de furturi sau tentative de furt, vandalism, precum si pagube produse de animale salbatice. Practic, cu firma de asigurari Gothaer, o mare parte dintre avariile pe care o masina le poate avea urmeaza sa fie acoperite.

Cu Gothaer, esti sigur ca plata despagubirilor se va face intr-un timp foarte scurt

Atunci cand inchei o asigurare Casco online la Gothaer, nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta despagubirilor, intrucat acestea se vor face in cel mai scurt timp, iar banii vor fi restituiti la fel de repede. Pe langa pretul mic pentru Casco, beneficiarii ei vor mai avea si facilitati la platirea celei dintai prime, precum si ofertare si emitere online in cel mai scurt timp. Protejeaza-ti bunurile cu o polita Casco online incheiata de unul dintre cei mai importanti asiguratori din Romania.

comentarii

0 Responses to "Unde iti faci asigurarea Casco ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...