vineri, 29 mai 2015

De ce mi-am luat motocoasa ?

Nu poti tine in frau vegetatia densa din curtea ta? Afla de aici cum poti combate buruienile din gazon cu ajutorul unei motocoase!

Te confrunti cu vegetatia nedorita de mult prea mult timp? Ai incercat sa folosesti folosesti anumite substante pentru a le elimina insa acestea au lasat in urma lor gauri imense in gazon? Ei bine, iata ca a venit timpul sa aflii care este cea mai optima solutie de a combate buruienile intr-un mod eficient si sanatos pentru gazonul tau! Oricat de mult ai incerca sa iti ingrijesti curtea, nu poti elimina in totalitate aparitia buruienilor, insa tot cea ce poti face este sa le tii in frau, nepermitandu-le sa creasca intr-un mod sporit. Daca pana acum aceasta activitate iti dadea dureri de cap datorita faptului ca iti ocupa mult prea mult timp pentru a o indeplini, de acum motocoasa vine in ajutorul tau! Fiind un echipament de gradinarit performant, motocoasa te ajuta sa ecomonisesti timp si sa eficientizezi rezultatul!

In cat timp se face toaletizarea gazonului cu ajutorul motocoasei?

Pana sa auzi de existenta motocoaselor, probabil ca foloseai pentru toaletizarea gazonului uneltele traditionale precum secerea, coasa sau recurgeai la metodele extreme precum aplicarea pe gazon a unor solutii chimicE ( o metoda deloc optima!). Toate aceste unelte de gradinarit iti furau mult timp si te obligau sa depui un efort fizic exagerat, insa daca iti vei lua o motocoasa timpul pe care il vei petrece pentru a realiza toaleta gazonului va fi unul foarte scurt, deci vei putea intreprinde si alte activitati in decursul zilei! In functie de cat de mare este suprafata gazonului si in functie de capacitatea motocoasei, toaletizarea poate dura intre 15 minute si 2 ore ( cu diferite variatii)! Spre deosebire de vechile metode care iti ocupa toata ziua, motocoasa este o adevarata descoperire, iar existenta sa in magazia cu unelte pentru gradinarit nu este doar un simplu moft, ci o adevarata necesitate! magazinul online Vexio.ro!
Concluzia este ca o motocoasa iti ofera mai mult decat un singur avantaj! Te ajuta sa iti eficientizezi rezultatul, reduce timpul de munca si efortul depus si in plus o poti achizitiona la cel mai bun raport calitate-pret din

In cat timp vor creste buruienile in gazon dupa ce a fost folosita motocoasa?

Cum spuneam, nu poti scapa in totalitate de buruienile din gazon intrucat semintele lor sunt aduse de vant, iar in aceasta maniera ele vor existat tot timpul! Tot ceea ce poti face pentru a avea un gazon bine intretinut este sa ii oferi o toaletizare periodica, iar daca aceasta actiune este realizata cu ajutorul unei motosape, atunci o vei intreprinde din ce in ce mai putin! Dupa ce ai folosit motocoasa pentru a toaletiza gazonul, timpul in care vor creste buruienile va fi de doua ori mai mic decat in cazul in care foloseai uneltele traditionale!

comentarii

0 Responses to "De ce mi-am luat motocoasa ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...