miercuri, 20 mai 2015

De ce Varta face diferenta ?

Afla cum poti evita momentul in care bateria auto va deveni inutila!

Probabil ca orice sofer s-a confruntat cu momentele in care bateria auto i-a produs multiple neplaceri, tocmai de aceea cunoasterea unei modalitati optime pentru a evita astfel de situatii o consideram a fi extrem de importanta! Acumulatorii auto sunt, fara doar si poate, piesele care ar trebui sa dureze cel mai mult, insa calitatea slaba a multora determina durata scurta de viata pe care o detin. Noua tehnologie a lucrat intens pentru a oferi soferilor oportunitatea de a achizitiona bateria auto perfecta fara costuri suplimentare, astfel ca unul dintre brandurile recomandate de specialisti este Varta, liderul mondial al acestui domeniu de profil. Bateriile auto Varta sunt de cea mai buna calitate, astfel ca ele sunt cu mult superioare altor tipuri de acumulatori auto existenti pe piata, iar cel care iti ofera cel mai bun pret pentru achizitionarea acestora este magazinul online Baterix – specialistul nr.1 in materie de acumulatori auto performanti!

Durata de functionare a bateriilor auto Varta!

Atunci cand vorbim despre achizitionarea unui nou acumulator auto, trebuie in primul rand sa vizam durata de functionare a acestuia. Acest este un prim criteriu pentru a evita momentele in care masina poate deveni inutila, iar in acest sens cele mai optime solutii sunt reprezentate de bateriile auto Varta de tip AGM, Black Dynamic, Blue Dynamic sau Silver Dynamic. Indiferent de denumire pe care o poarta, acest tip de acumulator auto se remarca printr-un procent mult mai mare a calitatii, astfel ca durata de functionare creste intr-un mod sporit. Specialistii recomanda insa ca aceasta piesa auto sa fie achizitionata in conformitate cu propriul automobil pentru a nu crea o neconcordanta majora intre functionarea optima a acestuia si eficienta masinii. De exemplu, bateriile auto Varta de tip AGM dispun de o tehnologie performanta precum franarea regenerativa, astfel ca ele sunt perfecte pentru automobilele de lux, hibrid sau cele folosite de autoritatile publice (politie, spitale, etc.). baterie auto varta In schimb, acumulatorii auto Blue Dynamic sunt conceputi pentru orice tip de autovehicule, tehnologia Power Frame marind durata de viata si nivelul de pornire la rece pana la valoarea de 110%. Masinile care nu necesita cerinte de alimentare superioare pot accepta mult mai usor tipul de baterie Varta Black Dynamic, puterea de pornire la rece fiind mult mai mica decat cea oferita de cel de-al doilea model. Acestea fiind spuse, singurul mod pe care specialistii le-au gasit pentru a creste durata de viata a bateriei auto este sa te asiguri de faptul ca ai un acumulator auto Varta, cel care beneficiaza de o mare apreciere in randul celor care au avut incredere in noua tehnologie!

Profita de cele mai mici preturi pentru bateriile auto Varta

Daca iti doresti sa achizitionezi o baterie auto Varta, magazinul online Baterix te asteapta in online cu cele mai mici preturi! De rezistenta exceptionala a acestui acumulator auto se bucura toti cei care au aflat despre importanta calitatii acestei piese auto, iar in acest sens, cea mai variata oferta de produse se regaseste pe baterix.ro – magazinul online care a considerat necesar ca toti cei care sunt dependenti de automobilele proprii sa preintampine toate momentele neplacute!

comentarii

0 Responses to "De ce Varta face diferenta ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...