luni, 1 octombrie 2012

covoraseauto.com – covorase auto pentru fiecare

A aparut covoraseauto,com, un site nou si bine gandit,menit sa vina in ajutorul soferilor care sunt in cautarea de covorase auto si tavi portbagaj de calitate.
Mai exact ce ofera?
Simplu:Comercializeaza gama completa de covorase auto,tavite portbagaj,presuri auto atat originale cat si aftermarket la preturi atractive. Comparati cu ce presuri aveti in masina si cat ati dat pe ele si veti ramane surprinsi.
Cred ca ne-am saturat cu totii de presurile auto din cauciuc de proasta calitate, acele presuri cumparate de la piata la un pret de 60 lei, care nu ne tin macar o iarna,care sunt foarte tari,care se sucesc si care fug de sub picioare,care se potrivesc ca nuca in perete  si au un “miros” de cauciuc de proasta calitate
Stiti ca,chiar si covorasele auto se cumpara pentru modelul de masina detinut de fiecare in parte. Fiecare masina are o forma a podelei(caroseriei) si ca atare sunt modele de presuri pentru fiecare model. Nu mai vreau acele presuri care ma incomodeaza la condus, care se agata de pedale sau presurile pasagerilor din spate care nu stau in locul lor definit si aluneca sub scaunul pasagerilor din fata si care fac sa ramana mocheta goala.
Moderne si foarte confortabile mai ales pe timp de vara sunt acele covorase auto de velur. Sunt bestiale. Se muleaza perfect si dau un aspect elegant masinii tale.Totul e sa cumperi niste presuri auto de calitate si pentru modelul tau de masina.
O sa ziceti ca ati intrebat la reprezentanta auto si ca sunt foarte scumpe. Ei bine, intrati aici si comparati . Sunt la fel de scumpe ? Eu zic ca nu.
Sau cati dintre voi nu au auzit de acea tavita portbagaj care protejeaza mocheta masinii de eventualele scurgeri de la alimentele transportate, acele scurgeri de sucuri facute de neatentia copiilor  sau de la alte bagaje si marfuri care le caram fiecare zi de zi.
Ei bine, o tava portbagaj croita special pentru modelul tau de masina te va scuti de multe neplaceri iar mirosurile nu vor mai persista in mocheta sau in masina. Acea tavita se da jos foarte usor si se spala simplu cu jet de apa.
Si daca vrei sa fii sigur ca faci alegerea potrivita, apeleaza la serviciul de suport GRATUIT oferit de specialisti
Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid in 24 ore oriunde ai fi,iar produsele sunt de calitate.
Incearca.

comentarii

2 Responses to "covoraseauto.com – covorase auto pentru fiecare"
Anonim spunea...

1 octombrie 2012 la 21:31

tava e foarte utila.Prietena mea mereu spune ca stringe bine sticla de suc,si cand ajungem la destinatie am mereu parte de surprize


Genul-feminin spunea...
15 octombrie 2012 la 12:25

mi-ar fi bune si mie la Nisanul micra meu..dar sa facem ceva buget


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...