duminică, 14 octombrie 2012

Sacalul a dat chix

In 2007, renumitul Cristian Sima despre care se discuta zilele astea ca ar fi pierdut banii multor asa zisi “investitori” precum Daniel Daianu,Mihai Albu sau Tudor Chirila, decalara  : "Suntem o gașcă de șacali bine pregătiți"

Pana in prezent, de fapt, nimeni nu are habar ce anume s-a intamplat cu Sima. A furat, a disparut, a fost ucis ... tot ce citesc despre subiectul asta are ca baza numai presupuneri, declaratii bazate pe "se pare", "probabil".
Descoperim, in schimb, o pleiada de insi care ar fi pierdut bani de pe urma disparitiei lui Sima. Insi care sunt populisti, politicieni sau artisti ... plini de bani ... a caror imagine era ca "sunt din popor", sunt "ca noi" ...
Chestia cu investitia pe bursa e ca ... esti momit ca o sa castigi dar .... evident, nu ti se spune si ca s-ar putea foarte bine sa si pierzi. Adica, s-ar putea sa pierzi tot.
Cel mai amuzant personaj mi se pare Daianu. Asta e unul dintre tristele si sinistrele personaje cu ifose de oameni care au habar despre finante, dar n-au, si care ne-au distrus economia in ultimii 22 de ani cu mutrele alea serioase ale lor care inspira increderea ca stiu ce spun.

Revenind la Daianu ... daca nu e in stare sa-si investeasca singur banii proprii, cum sa ma incred ca va sti ce sa faca cu banii mei, ai contribuabilului.
Povestea cu Sima era prea frumoasa ca sa dureze si sa fie adevarata. L-am vazut adesea la tv cum pleda ... cat de grozav era ... cum explica ... le stia pe toate ... Prea le stia pe toate ...
Vom vedea ce e cu el.
Daca nu-l vor gasi, inseamna ca nu-l cauta si ca povestea, ca la FNI, e in gasca mare si a impartit banii cu cineva de sus de tot. C-asa e in tenis ...

Sima este cunoscut ca nu tranzactioneaza actiuni, ci derivate. El este sacal speculant. Cine nu-l cunoaste, treaba lui.Nu broker. Bursa de la Sibiu este altceva cu BVBucuresti. La Bucuresti cumperi actiuni si ramai pe ele pana cresc ca sa iesi. Daca nu iesi, ai actiuni, iei dividende, adica poti castiga in fiecare an fara sa iesi de pe actiuni. La Sibiu daca pierzi nu ramai cu nimic. As vrea sa se stie, ca sa cumperi actiuni la companii pe care sa le vinzi mai tarziu, nu este acelasi lucru cu derivatele, speculatii in marja, forex. Va bateti joc de bursa romanasca inducand ideea ca BVB este acelasi lucru. Ori ,poate acesta este mesajul: daca s-a distrus totul in Romania , trebuie distrusa si BVB care deabia palpaie. Sa plece toate companiile romanesti pe alte burse mai serioase. Am vazut-o pe madame Tatoiu care , deasemenea e ffffff "desteapta" cum vorbeste despre bursa. Daca vorbeste cu escroci despre BVB.....Se vede cat are in cap. Saraca, numai ea are o impresie foarte buna despre sine. Cei care vorbiti despre BURSA cititi ca sa stiti avantajele companiilor nu speculatiile unor "sacali". Aia este altceva.

Enjoy.

comentarii

7 Responses to "Sacalul a dat chix"
Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 20:15

de ce l-ati crezut pe asta "fata mare" ?


Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 21:07

Este hilara reactia lui Daianu, omul care a condus ministerul de finante!


Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 21:12

trebuia sa il controleze..sa prezinte raport de investitii mereu..nu ii dai pe mana milioane de euro sa faca ce vrea si cand vrea..


Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 21:16

probabil le-a adus si bani in alte dati..


Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 21:18

si Tudor Chirila nu a gasit alt prieten cu care sa se asocieze


Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 21:30

SIMA si-a facut misiunea de MISIT si nu de specialist in plasamente, altfel spus in franceza este vorba de un curtier.

Vinde niste produse financiare si clientii primesc niste hartie "valoare" actiuni sau participari din partea unui furnizor.

El fiind intermediar nu are nici o responsabilitate de valoarea acestor hartii, numite actiunii.

A profitat de increderea clientilor si astfel el a incasat comisioanle de vanzare.

Bref,

Acest "sima" profita ca printre cei inselati sunt si nume din politica care se compromit deci nu vor face reclamatii.

Acest DAINU s-a compromis si profesional si ca cetatean profesor de finante.

Important devine ca pierderea nu este de cateva milioane ci de intregile sume angajate in plasament, SIMA nu lucra cu bancii ci la randul sau cu alti intermediari SARLATANI.
Avocatii londonezi i-au banii si-l vor sfatui ca este nevinovat, dar vinovatia lui va apare cand vor fi reclamatii.

PONTA, SARBU sau MITREA nu vora reclama nici odata


Marius spunea...

13 februarie 2014 la 14:41

i-a facut pe fraieri de bani


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...