marți, 9 octombrie 2012

Tu te-ai pregatit de iarna ? Dar masina ta ?

Stim cu totii ca intotdeauna, inainte de iarna trebuie sa facem pregatirea masinii pentru sezonul rece.
Asta include si verificarea rezistentei la inghet a antigelului pe care il aveti in motor.
Daca nu aveti un tester de antigel, faceti un drum pe la orice service si vedeti cum se prezinta si astfel aflati care ar fi temperatura de inghet al antigelului din masina dvs.
E adevarat ca starea antigelului se poate constata si  cu ochiul liber, dar de ce sa riscati.
V-ati intrebat vreodata de ce antigelul are culoare? Pentru ca atunci cand culoarea respectiva isi deschide nuanta, inseamna ca s-a completat numai cu apa distilata, si antigelul nu mai este in concentratia idelala necesara pentru a rezista la temperaturi scazute.
Mare atentie. NICIODATA nu se completeaza cu apa de la robinet.Stim cu totii ca apa de la robinet contine clor si alte “substante” care scurteaza viata radiatorului, a pompei de apa si a caloriferului.
Mai bine puneti apa fiarta. Mai mult, nici vara nu e recomandat sa renuntati la antigel, pentru ca acesta are si  proprietati de ungere.
Exista 2 tipuri de antigel:antigelul clasic care este compus din silicati si e antigelul ieftin si prost pe care dam 7 lei de culoare galben-verzui si antigelul performant de culoare roz-verde care contine aditivi suplimentari,recomandat de producatorii autoturismului dvs..
Acest antigel roz, calitativ si recomandat de producator are un pret de pornire de la 19-20 lei si se poate cumpara si online.
GarajulAuto.ro este un magazin online specializat(printre altele) in vanzarea de antigel la cel mai bun pret de pe piata  si ofera gama completa de antigeluri fara silicati pentru majoritatea autoturismelor fie ca vorbim de antigel g12 sau chiar antigel g12 hepu,antigel g11,antigel original cat si antigel Hepu la pret de importator!
Si asta pentru toata gama de masini fie ca ai nevoie de antigel BMW sau antigel LOGAN
Tot ei va asigura si suport tehnic gratuit daca nu stiti ce antigel sa cumparati, ce culoare si ce cantitate corespunzator tipului de autoturism detinut de dvs.

comentarii

4 Responses to "Tu te-ai pregatit de iarna ? Dar masina ta ?"
Anonim spunea...

14 octombrie 2012 la 21:34

pe aia ca nu ai voie sa amesteci antigelul nu o stiam nici eu


Tutoriale Tablete spunea...
15 octombrie 2012 la 11:49

pare bun pretul..mai ramane partea de manopera


Danu spunea...
15 octombrie 2012 la 12:34

faza cu tester de antigel nu o stiam...la vechea Dacie se schimba cand era cu "namol" :D


Premiantul spunea...
15 octombrie 2012 la 16:11

e adevarata si functioneaza


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...