vineri, 5 octombrie 2012

Merita sa repari un electromotor ? Dar un alternator ?

Oare merita sa repari un electromotor care iti face probleme ? Sau un alternator cu electonica defecta care incarca cand vrea si daca vrea bateria masinii ?

Eu zic ca merita numai in cazul in care ai o simpla problema cu carbunii de la electromotor.

Daca problema e alta, atunci schimba-l.Chiar iti place sa te chinui, sa il repari si sa observi ca problema reapare. Asta dupa ce mai bagi alti bani in bendix,bucsa de la electromotor,platou carbuni etc si dupa ce mai bagi vreo 150 lei in manopera si observi ca problema persista si reapare. Si ca iti face in continuare nervi si masina porneste la a nu stiu cata cheie . Plus ca poti ajunge sa distrugi volanta(daca e vorba de electromotor) sau alte echipamente ale masinii daca e vorba de alternator.Nu mai pui timpul si nervii.

Sau iti place sa iti “omoare” bateria noua si sa vezi ca nu incarca.

Ia-ti un electromotor/alternator  nou.

Iti recomand un site de incredere care se ocupa cu vanzare acestor tipuri de echipamente.

Site-ul de care iti vorbesc este www.electromotoralternator.ro si comercializeaza orice model de electromotor , alternator , fulie alternator, fulie arbore cotit, fulie vibrochen cat si o gama larga de componente pentru alternatoare si electromotoare( bendix electromotor ,releu incarcare,rotoare electromotor,suporti perii electromotor,rotor alternator,regulatoare de tensiune, punte diode alternator etc.). Preturile sunt incredibile

Sunt seriosi iar plata se face la livrare  prin firma de curierat FAN COURIER.

Plus ca ai multiple posibilitati de a face comanda: fie comanda online,fie comanda telefonica fie comanda la sediul firmei.

Au si asistenta tehnica GRATUITA oferita de specialisti, pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita.

Si plus ca ai oferta pentru orice tip de masina vrei tu, oricat de exclusivista ar fi masina ta, fie ca e :ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, DACIA, VW,OPEL dar ai si electromotoare si alternatoare  pentru DODGE,CHRYSLER,CITROEN,ISUZU,LANCIA,LAND ROVER, SUBARU ETC.

Nu te mai chinui. Incearca.

comentarii

2 Responses to "Merita sa repari un electromotor ? Dar un alternator ?"
Smecher de smecher spunea...
15 octombrie 2012 la 11:51

Eu mi l-am reparat pe al meu...si am ajuns la vreo doi ani sa cumpar altul nou ca tot imi facea fite pe la nu stiu ce bucsa


Vanzari Calculatoare Second Hand spunea...
15 octombrie 2012 la 12:36

tare chestia cu suportul tehnic...numai de ar fi asa


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...