vineri, 10 mai 2013

Cum definiti bunul gust in alegerea vestimentatiei

Guest post scris de Maria
Hainele pe care le imbracam spun foarte multe lucruri despre noi, fiind un fel de carte de vizita a corpului. Cand te uiti la o femeie sau la un barbat,la o prima vedere, este receptata imediat forma hainelor, culoarea lor si, in special, cat de bine ne simtim in ele. Sunt sigura ca ati remarcat nota discordanta dintre o femeie imbracata extrem de elegant, in niste haine care clar nu i se potrivesc si nu se “aseaza” bine pe ea si care parca  s-ar impiedica la fiecare pas in propria fusta si o alta femeie, poate mai putin eleganta, dar cu haine bine potrivite(chiar daca e imbracata in blugi) care are miscari degajate si pe langa faptul ca, creeaza impresia de frumusete si de bun gust se simte si foarte bine in ele.
Ei bine, sa-ti alegi hainele care-ti vin bine, este pana la urma, o chestiune de respect fata de sine si fata de ceilalti si o dovada de bun simt; in plus(haina face pe om, nu-i asa?), imbracamintea te poate ajuta sa-ti creezi o imagine care sa te ajute si sa te sustina.As putea spune ca e alegerea hainelor potrivite e chiar o arta.
Vreti sa fiti la moda, nu-i asa ?
Foarte bine, dar asta nu inseamna sa luati modelele exact cum va sunt prezentate. Cel mai bine e sa va inspirati dupa ele, sa vi le faceti potrivite. Spre exemplu nu are nici un rost sa va chinuiti picioarele cu bocanci grei, numai pentru ca asa se poarta, cand puteti gasi o gheata usoara si comoda. La fel cum nu are rost sa va chinuiti sa purtati diverse bluze care nu se “trag” bine pe voi,sau sa purtati fuste foarte scurte si foarte stramte cand stiti ca nu aveti inaltimea potrivita sau formele potrivite, cand de fapt puteti purta o pereche de blugi care sa va avantajeze.
Si e valabil pentru toate hainele indiferent daca vorbim de bluze,camasi,tricouri, fuste sau blugi. Si, mai ales, nu purtati un model ce v-a placut pe o anumita persoana pentru ca s-ar putea sa nu vi se potriveasca. Alegeti hainele potrivite in care sa va simtiti libera. E important sa aveti miscari degajate si veti reusi sa creati imaginea de eleganta.
Si cel mai important, potriviti-va hainele in functie de situatie. Iar o pereche de blugi Levis este foarte comoda indiferent de situatie.Materialul e de foarte buna calitate iar croiul poate fi cel clasic pana la forme foarte sexi si atragatoare si de ce nu foarte provocatoare.Totul depinde de tine si de momentul unde ii porti. Culorile sunt variate de la celebrul albastru sau negru pana la  diverse culori sau forme.blugi levi's blugi-levi's
Levis’s este o marca de renume international cu o identitate speciala si originala. Blugi Levi’s sunt creati pentru a fi  permanent in pas cu tendintele modei occidentale, din materiale de cea mai buna calitate.
Pe o piata invadata de produse “pirat” cum este cea din Romania,blugii Levi’s fac diferenta prin calitate si originalitate, dand purtatorului un aer aparte.
Asta daca stii ce sa cumperi si de unde.
Si pentru a va obisnui cu majoritatea tinutelor e bine sa alternati cat mai des tinutele cautand atat fuste comode si care, dupa caz, va dezvelesc sau va acopera picioarele cat si niste blugi de calitate care sa va puna cel mai bine in evidenta formele.
Si, nu in ultimul rand, fiti atente la culori. In functie de starea, de dispozitia pe care o aveti, purtati acea culoare ce va e necesara, care va protejeaza sau care, dimpotriva, va stimuleaza.

comentarii

1 Responses to "Cum definiti bunul gust in alegerea vestimentatiei"
Anonim spunea...

13 mai 2013 la 07:24

pe strada sunt prea multe pitipoance fara gust


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...