sâmbătă, 4 mai 2013

Trusoul – must have-ul bebelusului modern

Chiar de curand am fost la un botez.Va pot spune ca odata cu emanciparea femeii,cu modernismul si fitzele care ne lovesc zi de zi,indiferent de varsta(unii cu moda hainelor, altii cu moda masinilor de lux,altii cu moda vacantelor exotice sau altii cu prezentele in cluburile de fitze) chiar si la botez a aparut moda ca la botez nasa sau moasele sa ofere nou-nascutilor, pe langa alte lucruri necesare si obligatorii,diverse trusouri botez care sunt la moda.
Pentru cei care nu stiu,un trusou botez e o cutie magica care contine acele lucruri cu care nasa trebuie sa imbrace copilul.
Moda prin care mergeai la botez cu punga cu cele necesare si alergai prin diverse magazine sa gasesti "echipamentul complet" pentru nou nascuti e demult apusa.Acum ai posibilitatea sa cumperi o cutie gata pregatita si completa cu tot ce e necesar si  pe deasupra ca e si dragut aranjata.
Si sunt destul de multe modele, in functie de buget sau de calitatea dorita.
Stim cu totii,ca orice femeie isi doreste ca propria nunta sa fie cea mai fastuoasa,cea mai speciala,despre care se va vorbi foarte mult, ca orice parinte (chiar si tatii sunt foarte mandri de proprii copii, nu numai mamicile) isi doreste ca botezul propriului copil sa fie emotionant, copilul lui sa fie cel mai gatit,cel mai frumos,cel mai cu mot, cel mai special.
Si asa s-a ajuns la trusourile de botez.
Si dupa cum se stie ca ce e nou prinde, iata ca si moda trusourilor de botez e destul de apreciata.Sunt lucruri cu care orice nas cred ca si le poate permite si cu care trebuie sa se prezinte.
Si sunt total de acord cu aceasta modernizare sau globalizare, cum de altfel sunt de acord ca poti cumpara absolut orice online,de la articole nou nascuti, pana la diverse cadouri copii pana la case,masini sau diverse vacante.
Sunt oameni specializati care iti ofera tot ce ai nevoie.
Si e de bine!

comentarii

0 Responses to "Trusoul – must have-ul bebelusului modern"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...