miercuri, 8 mai 2013

Se poarta smecherii – dar oare e greu sa fii smecher ?

Odata cu venirea primaverii, de unde, de neunde au inceput sa rasara smecherii, care au ajuns la mare cautare in ultimii ani.

Intrebarea e: Cum sa fii smecher?

Nimic mai simplu!

Pai in primul rand, apropae orice smecher ar putea sa fie chel, chiar daca are capul patrat, oval, mare, cu cicatrici sau chiar bombat. Cel mai important daca adopti genul de smecher cu chelie, aceasta trebuie mentinuta lucioasa – iar daca parul depaseste un cm, atunci e posibil sa intrati la categoria Ramazzoti(care stiti ca e tatic).

Apoi, se stie ca orice smecher din ala mai “taran” trebuie sa poarte tricouri stralucitoare, eventual portocalii, si cu cat mai portocalii, cu atat mai bine. De fapt cu atat esti mai smecher. Si ca sa fii sigur, iti cumperi doua tricouri portocalii, si le porti numai pe alea.

Cel mai important, in atitudinea de smecher sunt ochelarii de soare, care trebuie sa fie cat mai ciudati. Daca esti smecher adevarat, ii porti si noaptea, sau chiar pe timp de ploaie.

Apoi, orice smecher are adidasi pe care daca ii da jos, te lasa fara par in nas.

Si cel mai important, daca esti smecher atunci cel mai important e sa stii cum faci schimbi de injuraturi. De mama celui mai bun prieten sau de propria mama.

Ati priceput ? Ce credeti ? E greu sa fii smecher ?

comentarii

0 Responses to "Se poarta smecherii – dar oare e greu sa fii smecher ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...