duminică, 19 mai 2013

Cum Romania isi sapa groapa singura

Aseara a fost Eurovision-ul. Editia 2013 – finala. Nu am ramas surprins cum romanii se “sapa” intre ei.
Cum noi romanii , chiar ca suntem dobitoci si am continuat tot timpul cu autocritica.
Daca e sa ma gandesc mai bine,Romania s-a prezentat foarte bine iar daca era dintr-o tara nordica castiga.Cu toate astea nu pot sa inteleg cum suntem atata de ipocriti si fraieri.Cand ne vom schimba atitudinea fata de noi insine,cand ne vom respecta singuri,vom fi mai bine.Sa nu uitam ca tara asta o reprezentam noi toti,unul cate unul,ca suntem fraieri si cand spunem ceva rau de ea sau de un roman,ne sapam groapa singuri.
eurovision 2013 cezar ouatu
La noi acasa ne ascundem gunoiul sub pres,dar ar trebui sa facem asta si la nivel macro.
Cezar Ouatu,super bun,frumos,talentat,m-am simtit mandru ca sunt roman .Sistemul nostru de valori si referinta este varza,sa lucram putin la el.
O zi buna si nu uitati de gunoiul de sub pres.
Rusinica.
P.S. Si un retard daca reprezinta Romania,trebuie sa fim de partea lui.Regula de aur in tarile dezvoltate.Ne sapam groapa singuri.
P.P.S Sa auzim,numai de bine, dragilor. Nu uitati. O sesiune de shopping e intotdeauna mai potrivita decat sa  incercati diverse iesiri la spectacole de teatru. Numai asa, sa vedeti daca va place.

comentarii

1 Responses to "Cum Romania isi sapa groapa singura"
Ioanes Vlad spunea...
22 mai 2013 la 23:00

Nu mai urmaresc deloc Eurovision, acum multi ani stiu ca nu ma puteam trezi dimineata din cauza acestui concurs, acum nici nu mai ma intereseaza competitia. E foarte slaba de la an la an.


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...