duminică, 9 iunie 2013

Allview P5 Qmax – prima phabletă românească

Da. Am scris bine in titlu e prima phableta romaneasca si tocmai s-a lansat..Se numeste P5 Qmax si este smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie Allview.Are un display impresionant de 5.3 inci, la fel cum este intalnit si pe Samsung Galaxy Note 1.

 P5 Qmax 1

Display-ul mai mult decat generos ofera unghiuri sporite de vizualizare, beneficiind de un contrast puternic si culori vii, un procesor cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP, model OV8830.

Cu o grosime de doar 9.9m, cu un ecran generos si cu un amplificator audio Yamaha  de foarte buna calitate,Allview P5 Qmax devine un gadget  foarte potrivit de luat  cu tine peste tot. Indiferent de varsta.

Veti ramane placut surprinsi cum vizualizarea filmelor sau rularea diverselor jocuri 3D sunt pe deplin suportate de Allview P5 Qmax.

Allview P5 Qmax face fata cu brio si nevoilor de business pentru accesul facil la mail sau alte documente importante.

Procesorul Quad Core de 1,2 GHz in tandem cu memoria RAM instalata de 1GB fac impreuna cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean un tot unitar, care fac ca rularea celor mai pretentioase aplicatii,filme sau jocuri 3D sa fie suportata iar calitatea sa fie remarcabila.

P5 Qmax 2

Camera foto video de 8MP  model OV8830 ofera functii precum HDR, Time lapse, fotografiere continua, beauty shot si filmare HD.Pozele sunt de-a dreptul spectaculoase,calitatea fiind fara margini.

Allview P5 Qmax dispune de o baterie generoasa de 3000 mAh care ofera o autonomie de 480 de minute in convorbire si de 400 de ore in stand by.

P5 Qmax vine cu suite Office Viewer preinstalata, cu aplicatiile  Gameloft Live de unde se poate descarca gratuit mult indragitul joc Asphalt 6 Adrenaline si care este securizat prin Bitdefender Premium.

Allview P5 Qmax e best buy din punctul meu de vedere. E un produs de foarte buna calitate care merita achizitionat iar pretul e mai mult decat competitiv.

comentarii

3 Responses to "Allview P5 Qmax – prima phabletă românească"
Fotomodela spunea...
10 iunie 2013 la 07:23

nu e rau si nici pretul parca nu e asa mare.


Anonim spunea...

10 iunie 2013 la 22:20

Mie imi place faptul ca cei de la Allview lanseaza mereu modele noi.Nu trece mult timp de la ultimul produs lansat si deja au noi surprize pentru noi,utilizatorii.Spre deosebire de alte companii care lanseaza un produs pe an,anuntat cu surle si trambite,oamenii astia chair fac treaba.


Marius spunea...

28 iunie 2013 la 12:29

initial am crezut ca ai gresit in titlu cand ai scris phableta


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...