marți, 11 iunie 2013

Ce ne mai cumparam online

Sunt vremurile in care mare parte din cumparaturi ni le facem pe net. De fapt ne cumparam online absolut tot ce vrem.Si atunci cand vorbim de masinile noastre, pe langa nelipsitele piese de schimb, ne putem cumpara chiar si unele accesorii de interior, cum sunt si covorasele auto.

Multi dintre voi stiti probabil ca presurile/covorasele auto sunt create dupa forma si dimensiunile podelei masinii dvs si ca se potrivesc doar modelului respectiv de masina, si ca nu sunt universale.

La fel, multi dintre voi poate sunteti patiti si ati vazut cum iarna covorasele auto se intareasc foarte mult si ca atare sa fie destul de dure, sa alunece sub pedale,sa se crape destul de repede si sa fie total incomode la picioare.

Mai mult pe timp de vara, covorasele auto de slaba calitate emana un miros de cauciuc foarte intepator si suparator. Asta datorita faptului ca aceste covorase auto sunt de calitate indoielnica  iar calitatea cauciucului din care sunt confectionate sunt de calitate inferioara.

Nu mai sunt vremurile cand ne plimbam cu vechiile autoturisme Dacia si spuneam ca nu prea conteaza asa mult confortul(pentru ca nu era) iar ca masina noastra e buna la toate,si ca mergem cu ea si la bal si la spital.

Cu totii ne luam masini cat mai confortabile cu putinta, cu o multitudine de sisteme de siguranta, cu multiple dotari interioare, cu materiale de calitate atat la plastice cat si la tapiterie si cred ca un set de covorase auto de calitate superioara, care sa nu emane miros intepator sau suparator e imperios necesar.covorase auto

Mai mult,covorasele auto trebuie sa aiba un finisaj de calitate, sa fie confectionat dintr-un materialul rezistent si durabil si care sa se comporte bine atat la temperaturi inalte cat si la temperaturi joase.

Acestea se preteaza la majoritatea masinilor si sunt mai mult decat obligatorii.

Mie imi plac modelele care au margine de protectie inalta de aproximativ 1cm,destul de utila atunci cand vremea este umeda cat si care impiedica scurgerea murdariei pe mocheta.

Si daca le-am cumparat la pretul cat as fi dat pe doua curatari ale interiorului masinii, consider ca nu  sunt scumpe deloc.

comentarii

0 Responses to "Ce ne mai cumparam online"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...