luni, 24 iunie 2013

Allview V1 Viper - 0 alternativa foarte buna si ieftina

Allview loveste din nou. Si loveste din ce in ce mai in forta. Sunt multi poate cei care nu cred ca o firma din Brasov poate sa se bata de la egal la egal cu alti giganti. Ei bine, se pare ca poate. Si o face din ce in ce mai bine. In sfarsit a aratat ca, conteaza pe piata de smartphone-uri.

Ultima aparitie de top e  Allview V1 Viper un smartphone dual sim demn de luat in seama chiar si de marii competitori.

allview v1 viper vedere frontala

M-a atras in primul rand cu design-ul, cu grosimea de invidiat de numai 7.9 mm, cu procesorul quad core de 1,2Ghz, cu camera performanta de 8MP cu functia de fotografiere continua si posibilitatea de inregistrare Full HD care te ajuta sa surprinzi cu usurinta cele mai frumoase si ciudate evenimente.

Are de asemenea o camera frontala de 2MP(predecesorul sau P6 Quad avea doar de 1MP) ideala pentru apeluri video.

Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si conectivitatea 3G, cumulat cu usurinta in utilizare, fac din Allview V1 Viper un produs care sa te faca sa ti-l doresti. Si nu te va dezamagi.

Calitatea sunetului  la Allview V1 Viper oferita prin sistemul DTS (Digital True Surround) si amplificatorul audio Yamaha  e de-a dreptul exceptionala.

Ce mi s-a parut de-a dreptul interesant si cat se poate de ingenios e faptul ca pachetul vine insotit de 3 carcase in 3 culori diferite: alb piano, negru mat şi albastru metal, potrivite pentru schimbat in functie de starea ta de spirit sau in functie de locul unde te deplasezi.

allview v1 viper carcase oferite in pachet

Sa nu uitam si de display-ul de dimensiuni generoase de 4.7 inch care aminteste de Google Nexus.Rezolutia de 1280x720 pixeli este imbucuratoare iar densitatea acestora este de 312 de pixeli pe inch. Tehnologia folosită IPS, iar pentru rezistenta crescuta in utilizare s-a folosit sticla de tip Gorilla Glass.

in concluzie, Allview V1 Viper e un produs competitiv si poate ca nu degeaba i se spune cel mai inteligent telefon dual sim din categoria sa.

comentarii

1 Responses to "Allview V1 Viper - 0 alternativa foarte buna si ieftina"
Marius spunea...

26 iunie 2013 la 20:38

pretul nu e rau...e chiar competitiv


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...