duminică, 9 iunie 2013

Banii sau scoala ?

Multi dintre viitorii absolventi de Bacalaureat 2013 (cel care va incepe pese cateva zile) inca nu stiu incotro se indreapta si ce au de gand sa faca cu viata lor, cu prospata diploma pe care o vor obtine in zilele ce urmeaza. Cei care o vor obtine.Pentru ca daca Bacalaureatul 2013 va fi o noua pata pe obrazul lor si al Guvernului, cu o promovabilitate scazute, atunci multi dintre noi ar trebui sa ne punem intrebarea : incotro se indreapta Romania ?

Asa ca , viitori absolventi de Bacalaureat 2013 este momentul sa va hotarati. Ce veti face dupa ce veti scapa de emotiile bacalaureatului ? Cei care le veti avea ? Unii poate sunteti destul de bine pregatiti si nu veti avea emotii, altii poate va sta in caracter sa nu invatati absolut deloc, asa ca nici voi nu veti avea emotii.rezultate finale bacalaureat 2013

Multi dintre voi poate va doriti sa aveti propria libertate si venitul personal, mai ales ca marea majoritate ati stat in toate aceste zile la “cheremul” parintilor, si ca atare ati dori sa aveti proprii bani, propriul venit. Multi dintre voi va visati studenti, va visati in amfiteatrele facultatilor sau in diverse laboratoare de cercetare.

Partea proasta e ca desi multi se hotarasc sa urmeze cursurile facultatilor, intr-o tara pe deplin afundata in somaj,nici diploma de absolvent de facultate nu mai ofera garantia unui venit decent dupa acei ani de studiu.

Voi ce aveti de gand?

comentarii

2 Responses to "Banii sau scoala ?"
Iftime Alexandru spunea...
9 iunie 2013 la 18:29

Sa iti spun ceva, in viata te poti descurca si fara bac. Daca esti descurcaret in viata si alegi munca usoara nu lopata si ternacopul poti sa castigi. Acum bacul e o alta varianta, o cale mult mai usoara dar desigur trebuie invatat.


Fotomodela spunea...
10 iunie 2013 la 07:23

Consider Bacalaureatul principalul examen care te defineste ca om. Bac-ul e mai greu si decat admiterea la facultate.


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...