marți, 4 iunie 2013

Fii alaturi de Barbie !

Ce e mai simplu decat sa te veselesti in fata calculatorului cu jocul tau preferat. Nu e nevoie sa il cumperi, sa il cauti pe internet sau sa il imprumuti la vreun prieten.

Ai la dispozitie o multitudine de jocuri indiferent de gusturile tale. Pe langa jocurile de ingrijit, jocuri de imbracat, de machiaj, manichiura, cele mai apreciate sunt acele jocuri cu barbie foarte apreciate de fete si fetite deopotriva.

Poti da frau liber imaginatiei si poti face absolut toate lucrurile pe care le face si Barbie.Si de asemenea poti fi tot timpul langa Barbie, pentru ca esti cea mai buna prietena a ei.jocuri cu barbie

Stim ca Barbie iubeste moda mai mult ca orice si e pe cale sa junga la gala decernarii premiilor din moda dar are nevoie de o tinuta de exceptie pentru o aparitie de efect. Aici intervii tu. Trebuie sa o ajuti sa isi aleaga atat rochita cat si coafura. Trebuie sa arate ca o printesa.Si mai mult, e momentul cand poti sa te faci remarcata si cunoscuta. E momentul cand ii poti cunoaste toate prietenele.

Dupa gala, poti merge cu Barbie la masaj  la cel mai nou centru spa din oras, sa o ajuti sa se relaxeze si sa o faci pe Barbie fericita.

Stim cu totii ca desi Barbie nu castiga asa multi bani din moda,s-a hotarat sa isi gasesca un job pentru a strange bani pentru vacanta mult visata impreuna cu prietenul ei. Si cum tu esti singura in care are incredere, trebuie sa o ajuti sa isi gaseasca o tinuta potrivita pentru interviu.

Dupa ce isi va gasi job-ul potrivit, poti de asemenea sa fii colega de servici a lui Barbie, pentru ca ea tocmai s-a angajat la o terasa unde serveste diversi clienti.Si face acest lucru pentru ca ii place la nebunie. Poate sa gateasca si chiar sa serveasca clientii.Si tu poti face la fel.

Apoi Barbie s-a angajat la o florarie, unde face diverse buchete decorative care de care mai colorate si mai interesante.

Barbie s-a mutat in casa noua, si pentru ca stim ca te pricepi la design-ul interior trebuie sa o ajuti sa isi decoreze camera din casa cea noua pentru a arata la fel ca cealalta. Doar esti cea mai  buna prietena a lui Barbie si trebuie sa o ajuti. Stim sigur ca va aprecia.

De asemenea, Barbie, s-a inscris la cursuri de balet, si cum ea nu are timp asa mult, trebuie sa o ajuti sa isi aleaga o tinuta potrivita pentru balet si de asemenea trebuie sa o ajuti sa isi aranjeze parul cat mai profesionist sa nu o incomodeze la lectiile de balet.Trebuie sa arate ca balerinele profesioniste si nu accepta un refuz din partea ta.

De fapt ,Barbie nu se plictiseste niciodata. Stie sa faca de toate, chiar si sa prepare pizza.Ar vrea de asemenea sa isi deschida un salon de cosmetica-infrumusetare, ar vrea sa devina cantareata si de asemenea ar vrea sa experimenteze cum e sa fii medic veterinar. Tu trebuie sa fii tot timpul langa ea, sa o ajuti si sa o sustii. Astfel vei avea ocazia sa inveti multe si de asemenea sa cunosti multi oameni.

Si nu trebuie sa iti faci griji, Barbie apreciaza si pentru tot ajutorul tau, te va recompensa de fiecare data.

Fii langa Barbie tot timpul !

comentarii

0 Responses to "Fii alaturi de Barbie !"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...