marți, 11 iunie 2013

Hai cu Anglia

Uneori ma lasa rece, alteori imi da necazuri si batai de cap. Si nu este vorba despre vreo boala sau raceala.

Este vorba despre faptul ca multi vor masini ieftine si bune. Apoi, san pardon, dar unde s-a inventat fabrica de fraierit?

Mai nou, din cauza crize lumea nu se mai axeaza pe un transport Anglia Romania de masini. Ci prefera sa se duca ei frumos asa si sa aduca o masina chiar si daca este din Anglia.

Buun. Zis si facut. Dar pentru un transport din Anglia ai nevoie de foarte multe ore nedormite sau daca sunt dormite cu siguranta o sa ajungi tu intr-o saptamana.

Nici pana azi oamenii nu vor sa inteleaga ca pentru asta s-au format firmele de tractari auto care se ocupa, special si specializat au ustensilele necesare pentru a face mai usor orice transport.

Cu multa indignare cred ca o firma de transport ar trebui sa se ocupe de orice transport vizat pe orice continent pentru ca, pana la urma ei pot si isi permit sa efectueze asemenea lucruri.

Chiar daca volanul pe dreapta ar fi inconvenientul, pretul scade consistent si hotarator incat iti poti permite sa-ti cumperi o masina unde in alta parte ar fi cu un pret mult mai ridicat.

Eu raman la parerea ca pentru un transport Anglia Romania, masinile trebuie aduse doar si doar de specialisti care stiu cum trebuie sa decurga un tranport si in ce fel sa ajunga cu masina in fata blocului.

comentarii

0 Responses to "Hai cu Anglia"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...