miercuri, 24 iulie 2013

Alege sa traiesti sanatos

Se stie ca produsele naturiste sunt cele mai sigure si eficiente produse pentru sanatatea noastra si asta indiferent daca vorbim de produse cosmetice pentru ingrijire corporala sau de diverse suplimente nutritive necesare organismului nostru in mod frecvent, suplimente nutritive pe care de multe ori nu reusim sa le acoperim prin alimentatia zilnica. Iar atunci cand se folosesc produse naturale  rezultatele sunt pe masura si nu intarzie sa apara.

Spus simplu, pe masura ce ai mai putine produse chimice in organism,  esti mai ferit de boli,  mai ales la batranete si ai  mult mai multa energie.

Iar atunci cand ma refer la produsele naturiste, ma refer la adevaratele produse naturiste care contin in totalitate extracte din plante, nu doar un singur ingredient si apoi o multime de alte chimicale daunatoare organismului nostru.

Si consider ca  vine o vreme cand trebuie sa te gandesti destul de serios la sanatatea ta si la ce bagi in gura.

Ca sa nu mai vorbesc de intretinerea corporala/cosmetica cu tot ce reprezinta ea. Fie ca vorbim de creme hidratante,rimeluri sau alte produse strict feminine. Si chiar barbatii folosesc astfel de creme, acestea nefiind produse strict femeiesti. Sunt pur si simplu produse de ingrijire corporala. Si nu cred ca vreti sa folositi spre exemplu diverse creme cu chimicale care produc iritatii sau care mai mult imbatranesc pielea decat sa ii dea o textura frumoasa si un aspect de intinerire.

Eu spre exemplu sunt foarte atent la samponul care il dau pe parul meu si la sapunurile folosite. Decat sa imi dau cu fel si fel de chimicale, prefer poate mai bine simpla apa.  Sa nu mai vorbim de alte creme de o calitate indoielnica pe care prefer sa nu le folosesc deloc daca nu sunt ferm convins ca aduc un plus.

Si cred ca multi dintre noi ar trebui sa ne gandim destul de serios la toate aceste aspecte legate de  sanatatea noastra. Cheltuim multi prea multi bani pe nimicuri, si nu ne  permitem cativa banuti pentru sanatatea noastra ?

Cat despre medicamente,sunt total impotriva indoparii cu diverse medicamente tip antibiotic.

Si la fel poate cum e recomandat ca dimineata sa gustati o lingurita de miere, la fel se pot alege diverse suplimente naturiste, menite sa iti redea sanatatea, sa fii mult mai energic si cu pofta “de viata”.

Cat despre copiii nostrii, trebuie sa ne gandim serios la sanatea lor, sa ii invatam sa manince sanatos, sa le oferim suplimente naturiste menite sa le redea energia, pofta de mancare, concentrarea la scoala, sa le elimine anxietatea, sa fie cat mai sociabili s.a.m.d.

Ca sa nu mai spun ca le  putem oferi o tinerete  cat mai lipsita de vizitele la medic.

Si consider ca nu trebuie sa ne batem joc de sanatatea noastra .

La fel cum doctorul poate recomanda consumul de cat mai multe fructe si legume, produsele naturiste pot completa cu usurinta aportul de vitamine aducand multiple benefiicii.

Produsele naturale de calitate sunt in primul rand recomandate pentru ca nu contin conservanti sintetici, sulfati,  produse animaliere sau alte ingrediente care ar putea dauna sanatatii,nu produc reactii adverse, sunt potrivite fiecaruia dintre noi si reusesc sa intinereasca organismul.

Cat despre cosmeticele naturale, acestea clar sunt recomandate. Fie ca vorbim de cosmetice pentru corp, pentru baie sau pentru simpla igiena. Destul cu chimicalele pe fata si irititatiile generate de aceste produse chimice care ataca pielea si textura acesteia.neurooptimizer-01

Spre exemplu cu totii ne dorim un creier sanatos, o capacitate de concentrare crescuta care sa te ajute sa treci cu usrinta peste stresul cotidian. Un astfel de produs naturist recomandat si incercat personal cu rezultate mai mult decat imbucuratoare e  Neuro Optimizer de la Sanavita.ro  E altfel. Incercati si nu veti ramane dezamagiti.Mie mi-a redat energia si concentrarea si parca sunt putin mai “luminos” si mai putin posomorat. Asa spun altii.

La fel problemele cu pierderea in greutate, balonare, constipatie, diaree, crampe si dureri abdominale, lipsa poftei de mancare, greata, varsaturi etc pot fi reglate cu usurinta folosind Parasites Cleanse.

Iar pentru o inima sanatoasa si un sistem cardiovascular curat care sa reduca in acelasi timp depunerile de grasimi de pe artere si colesterolul, folosit cu succes si de catre persoanele care au o circulatie slaba, au mainile si picioarele reci pot incerca de asemenea produsul naturist Formula Flow care are referinte destul de bune cu rezultate pe masura. Si cel mai important lucru, eprodus naturist .

Important e ca orice simpla afectiune poate fi eliminata sau se poate preveni aparitia acesteia alegand produse naturiste de calitate.

Plus ca ingrijirea continua e esentiala.

Alege sanatatea.

comentarii

2 Responses to "Alege sa traiesti sanatos"
Mirela spunea...

24 iulie 2013 la 14:52

partea cu naturistele sunt perfect de accord, dar trebuiesc alese cu atentie


Anonim spunea...

31 iulie 2013 la 10:49

Sunt fan produse cat mai naturale dar unele din ele doar spun ca sunt bio, eco si asa mai departe. Procentul de ingrediente naturale este mult prea mic pentru a face diferenta.


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...