duminică, 28 iulie 2013

Tarom incearca sa revina printre preferintele romanilor.

Compania Tarom incearca sa revina in preferintele romanilor. Si primul pas incearca sa isi schimbe politica de marketing.

Si toate astea pentru ca nu iti permiti sa tii aeronove nefolosite sau sa zbori cu ele neincarcate la capacitate.

Iar daca s-ar face un sondaj de opinie printre romanii care obisnuiesc sa calatoreasca cu avionul, printre primele preferinte ale acestora ar fi compania Tarom Romania.

Dar cum pana acum preturile oferite de Tarom erau putin mai mari, comparativ cu cele ale operatorilor low-cost, romanii  prefera de multe ori companii low-cost.

Pretul mai mare de la Tarom era poate de asemena justificat si de calitatea serviciilor oferite.

Cu toate astea Tarom incearca sa isi recastige clientii prin politici de preturi competitive, atacand astfel serios din clientela companiilor low-cost.

Stim cu totii ca atunci cand vrei sa calatoresti, de departe cel mai recomandat e sa calatoresti cu Tarom.Nu pentru ca asa spune sondajul. Dintre toate companiile care fac zboruri regulate si nu numai . Pur si simplu e altfel. Calitativ vorbind la care adaugam si siguranta calatoriei.

Tarom se situeaza in aceasi line cu marii operatori europeni cum ar fii Lufthansa, Air France-KLM, British Airways sau Turkisk Airways, dar are parte de o concurenta acerba a operatorilor de zboruri low cost Blue Air, Wizz Air, MyAir, Sky Europe  destul de semnificativa.

Dar cum bugetele de calatorii ale romanilor sunt puternic subtiate de aceasta criza economica care parca nu mai vrea sa plece de la noi, Tarom incearca sa fie competitiv. Iar daca vrei sa iti faci clientii sa se reintoarca, in primul rand trebuie sa fii competitiv din punct de vedere la costurilor. Si vorbesc de costul total cu tot ce implica acesta, de la pretul biletului de avion si pana la taxa de aeroport.

Aditional daca vii cu servicii de calitate si cu o  istorie din spate ca a Tarom-ului, poti spune ca ai clienti multumiti, atat clieti noi cat si clienti care revin.

Totul cumulat cu “dotare tehnica” pe masura si aici ma refer la calitatea aeronavelor cu care zbori si de felul cum esti tratat atunci cand zbori.

comentarii

0 Responses to "Tarom incearca sa revina printre preferintele romanilor."

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...