joi, 25 iulie 2013

Allview se bate cu cei mari – are propriile modele Q7 si Q8

Allview nu se dezminte. Ataca destul de dur si piata tabletelor si ce conteaza mai mult e ca o face bine prin lansarea celor mai noi tablete din serie Viva Q7 şi Viva Q8.

Ambele dispun de dotari de exceptie, ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean, au procesoare Quad Core iar design-ul atragator si elegant te fac sa iti doresti si tu un model. Sunt foarte subtiri (doar 7.5mm), si dispun de display  IPS.

Ambele tablete, sunt o realizare de exceptie ale producatorului Allview care impresioneaza din toate punctele de vedere.

Atat Allview Viva Q7 cat si fratele mai mare Alview Viva Q8  nu fac nici un compromis cand vine vorba de puterea de procesare. Astfel vei putea rula mai multe aplicatii in acelasi timp.

Tableta Allview Q7 Tableta Allview Q8

Playerul audio incorporat e de ultima generatie iar aplicatia edjing iti ofera posibilitatea sa iti exersezi si sa iti arati calitatile de DJ mixand diverse melodii.

E de ajuns sa conectezi o pereche de casti si vei avea un veritabil player audio. Datorita mobilitatii de care ai parte cu Viva Q7, vei putea asculta toate melodiile tale preferate indiferent de moment. In plus, iti poti exersa talentul de DJ cu ajutorul aplicatiei edjing. Poti de asemenea mixa muzica direct de pe tableta,poti adauga diferite beat-uri si iti poti uimi prietenii cu aptitudinile tale muzicale.

Ecranul generos atat la Viva Q7 cat si la Q8 iti ofera posibilitatea unei comunicari facile prin aplicatiile de social media, completata cu succes de camera web incorporata.

Poate lucrul cel mai placut e aspectul solid pe care il da Q7, cu insertiile metalice si capacul din spate din aluminiu care il fac sa fie mult mai usor, iar grosimea e cu adevarat de invidiat.

Display-ul mai mult decat inteligent si calitatea redarii atat foto cat si video te va surpinde placut.

Cu Allview Q8 fotografiile pe care le poti face sunt de-a dreptul remarcabile. 

Camera foto OV5647 de 5 megapixeli disponibila pe Allview Q8 este superba, pozele facute sunt de o claritate de invidiat iar functia de  detectare faciala nici un zambet nu va trece neobservat.

Mai jos e o prezentare video a lui Allview Viva Q8 care pur si simplu te va cuceri iremediabil.

Dar nici Q7 nu se lasa mai prejos, fiind un competitor serios al multor tablete de pe piata prin dotarile de exceptie.

Si poate cel mai important aspect e pretul foarte accesibil si competitiv, acestea putand fi achizitionate la pretul de 599 pentru Q7, respectiv 799 pentru Q8.

Amandoua fac ca Alview sa fie un concurent de luat in seama.

comentarii

0 Responses to "Allview se bate cu cei mari – are propriile modele Q7 si Q8"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...