luni, 8 iulie 2013

Romanul e inventiv

Tata are Logan si  e genul care isi cumpara masina noua si nu o vinde decat atunci cand observa ca deja masina nu mai “poate”. Ei bine asa e si cu masina actuala. Si probabil nu se va intampla curand. Nu o sa o vanda. Are si el dreptatea lui. A luat-o noua-nouta din Pitesti (la fel cum se facea pe vremuri) si nu cred ca se justifica sa vanda masina lui in perfecta stare, cu km de invidiat  si pe care a folosit-o doar el, pentru una second-hand cu destule vicii ascunse si cu o istorie indoielnica la care sa inceapa oarecum lunar sa schimbe cate ceva(amortizoare,pivoti..).

El stie ca trebuie sa mearga la reviziile anuale sau la limita de km si sta fara griji. Masina merge chiar bine.Zilele trecute mi-a facut o  vizita si pe caldurile astea sa pleci la un drum de aproape 300 km cu o masina careia ii lipseste instalatia de aer conditionat e un disconfort destul de mare, mai ales pentru cei mai in varsta care nu sunt asa rezistenti la caldurile acestea sufocante.Loganul lui, la care probabil tine mai mult decat tine la mine :P, e un Logan Ambiance si destul de slab in dotari, si ca atare nu are aer conditionat.

Daca ma uit pe forumurile auto specializate, observ ca sunt multi care intreaba daca se poate monta o instalatie de aer conditionat pe un model Dacia Logan care nu a avut din fabrica dotarea respectiva. De asemenea observ ca sunt multi neavizati,chiar si moderatori, care se cred mari specialisti si care sustin ca nu se poate, de parca operatia de montaj aer conditionat logan ar fi operatie “pe creier” imposibila de realizat.montaj ac logan

Ei bine ii contrazic. Se poate monta aer conditionat pe Logan chiar daca acesta nu a fost prevazut din fabrica. Si era normal sa se poata. Orice e posibil.Important e ca atunci cand vrei un montaj ac Logan sa stii la cine sa te adresezi. Plus ca trebuie multa indemanare si scule potrivite daca vrei sa faci lucrare de calitate si estetica. Si nu sunt de acord cu montajul instalatiilor de pe masinile de la dezmembrari care au suferit accidente, montate la colt de strada. Pentru o lucrare de calitate care sa nu imi dea batai de cap ulterioare prefer sa platesc.  In majoritatea cazurilor, masinile se accidenteaza frontal, exact acolo unde sunt dispuse compresorul si radiatorul de aer conditionat. Si in caz de accident, acestea sunt in majoritatea cazurilor primele afectate. Plus ca nu stii ce cumperi.

Iar masinile care nu se accidenteaza frontal, nu merg la dezmembrari, categoric se repara.

Asa ca, se poate monta aer conditionat pe un Logan Ambiance, Preferance sau alte modele fara aer conditionat au mai scos cei de la Dacia.

Revin ce si cum pentru ca chiar vreau sa ii montez un ac pe Loganul tatului meu.

comentarii

0 Responses to "Romanul e inventiv"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...