duminică, 7 iulie 2013

Liber la lingusit sefii

Din 2014, guvernul va mari salariile bugetarilor.Mai exact, guvernul spune ca leafa unui angajat in sistemul bugetar va fi stabilita si in functie de performanta lunara. Cine stabileste bonusul de performanta? Seful. Dar oare va fi corect ?

E un sistem prost care nu are cum sa functioneze la noi in tara.

Posibile variante(oricum sunt multe):

- faci performanta, esti eficient,respecti programul de lucru…etc..poate primesti ceva(daca mai ramane). Cel mai probabil ca nu

- pupi in fund seful de cate ori poti si cel mai important de cate ori vrea seful. Poate vei primi ceva. Daca nu luna curenta, poate peste luni si luni. Tu continua sa il pupi in fund iar seful iti va cere sa continui.

- esti pila/cunostinta cuiva. Cu siguranta ti-a dat ceva in plus la salariu la angajare si esti deja pe un post “caldut”. Nu ai calificare pentru postul respectiv, dar ai salariu mai mare decat cel calificat care iti face in timpujl asta si treaba ta. Tu vei primi laurii si bonusurile de performanta, la stat degeaba.

- esti frumusica si seful saliveaza dupa tine si la propriu si la figurat. Posibil sa fi salivat deja pe tine. Vei primi bonus.

- etc.

bugetari

comentarii

1 Responses to "Liber la lingusit sefii"
Dan spunea...

7 iulie 2013 la 19:40

ai dreptate. Numai pipite care nu stiu dar nici nu vor sa faca nimic sunt recompensate


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...