duminică, 13 ianuarie 2013

Boala grea a femeilor careia nimeni nu i-a gasit un leac

Stim cu totii ca bijuteriile sunt boala grea  a oricarei femei si ca nu fac bine la bugetul deja dat peste cap de cheltuielile de sarbatori.

Carei femei nu ii plac bijuteriile?  Fiecare femeie poarta ceea ce ii place, de la gablonturi la bijuterii pretioase, in functie de eveniment si de ce nu, poate in functie de buget nu ?

Se vorbeste foarte des de haine si accesorii, dar eu cred ca e foarte important sa stim sa selectam si in ceea ce priveste bijuteriile. Ce bijuterii purtati? Va plac bijuteriile din argint,aur sau pietre semipretioase.?.

In general am observat ca femeilor le plac bijuteriile de calitate, din materiale pretioase, care sa le faca sa se simta in fiecare zi ca niste printese. Desi cred ca bijuteria aleasa ar trebui sa fie in functie de stilul persoanei, accesorizare, incredere in sine, buget, valoare sentimentala.Adevarul este ca depinde foarte mult de persoana.

In online oferta este foarte bogata, de la bijuterii argint, bijuterii pietre semipretioase sau bijuterii placate cu aur online, cu siguranta fiecare persoana gaseste ceea ce doreste.

Mie imi plac foarte mult argintul.

Bijuteriile de argint sunt simple dar rafinate si au ramas la moda. Si daca e sa vorbim despre bijuterii argint online trebuie sa vorbim depsre onlinebijoux.

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare

Avand în vedere multitudinea de modele de bijuterii, cele cu argint, care exista în prezent, cu siguranta veti gasi ceva care sa va incante.

Printre ultimele trenduri in ceea ce priveste argintul,este placajul

Mie imi plac in special cele placate cu rhodium si cele cu sticla de Murano! Ador inelele si colierele cu pietre semipretioase! Dar cel mai mult mi-au placut cerceii din argint rodiat, foarte la moda acum,care are stralucirea de aur alb si este mult mai durabil decat cel neplacat.

Si cum orice femeie adora bijuteriile E o idee foarte buna pentru Valentine's Day

Cerceii din argint rodiat de mai jos cu model fluture si cu pietre cubic zirconia slefuite multifatetat si email colorat, design italian m-au impresionat.

cercei argint rodiat

Tot ce conteaza e sa stii sa ii asortezi tinutei.

Argintul nu este doar mai ieftin, ci si mai recomandat pentru tinutele casual, acesta fiind un metal mult mai subtil decat aurul, iar la birou sau in timpul unei plimbari, subtilitatea este de multe ori egala cu eleganta

Poate fi asortat cu usurinta si pentru cea mai eleganta rochie de petrecere

Spre deosebire de aur,Argintul este elegant si sofisticat intr-un mod neostentativ.

Eu cred ca bijuteriile,pe cat de mult ajuta la accesorizarea tinutei, pe atat pot strica o tinuta. Asa ca, fie aur, fie argint, important este sa fie de bun gust.

comentarii

1 Responses to "Boala grea a femeilor careia nimeni nu i-a gasit un leac"
Fotomodela.ro spunea...
13 ianuarie 2013 la 14:07

Foarte faine si atragatoare. Trebuie sa arat cui trebuie linkul sa vedem, poate primesc si eu ceva.


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...