duminică, 27 ianuarie 2013

Cum cauti un loc de munca ?

Traim vremuri grele. Locuri de munca sunt putine si alea care sunt disponibile, nu sunt asa bine platite. Angajatorii se folosesc de conditile economice actuale si ofera salarii din ce in ce mai reduse. E din ce in ce mai greu sa gasesti un loc de munca potrivit pregatirii tale.
Iar numarul celor care isi cauta un lco de munca e din ce in ce mai mare.Majoritatea stiu de unde sa inceapa cand isi cauta un loc de munca, dar am vazut destui care apeleaza la metoda clasica : ziarul, desi acolo nu prea mai apar decat cele mai “slabute” si prost platite joburi.
E bine totusi ca pe piata au aparut site-uri de joburi care fac
legatura intre someri si angajatori.Sau poate cei care au deja un job, vor sa gaseasca un job mai bine platit sau cu mai multe facilitati.
Unul dintre ele e bestjobs.ro.  E site-ul cu cele mai bune locuri de munca din Romania, cel mai mare site de profil (vorbesc de site-uri de job-uri) cu o baza impresionanata de angajatori la nivel national(peste 70000) si o baza foarte mare de cv-uri.
Totul e simplu  la ei.
Poti cauta locuri de munca la nivel national sau doar in orasul tau.Totul depinde de tine. Poti cauta locuri de munca in marile corporatii, poti vizualiza detalii despre angajator, poti vizualiza foarte usor conditiile de angajare,totul foarte simplu. Au joburi din toate domeniile, fie ca doresti un job in IT, marketing,medicina etc.fie ca ai studii superioare sau nu.
Ce ai de facut ? Fa-ti un cont, completeaza un CV corect si complet, seteaza-ti alertele de joburi dorite din orasul tau si le vei primi in fiecare zi pe mail.Nici nu se poate mai simplu Sau poate vrei din alt oras. E la fel de simplu. Poate cauti  locuri de munca Ploiesti sau poate cauti in Bucuresti sau poate cauti locuri de munca Oradea.
Iit poti crea un cv si in engleza, te poti inscrie in baza de date si poti fi de asemenea contactat de angajatorii interesati de competentele tale.
Totul e posibil, si nu se poate mai simplu. Ei se ocupa sa iti selecteze zilnic ce iti place si ai totul intr-un singur mail.
In fiecare dimineata vei primi joburile care te intereseaza. Functioneaza ca un ceas elvetian.
Lasa-i pe altii sa iti selecteze joburile dorite si tu poti alege simplu ce cauti.
Incearca !

comentarii

2 Responses to "Cum cauti un loc de munca ?"
KD spunea...
29 ianuarie 2013 la 10:59

curios ca mai sunt inca oameni care iau ziarul...nu se mai practica, poate doar de cei care nu au internet


Andrada spunea...
29 ianuarie 2013 la 11:10

daca nu s-ar cumpara, nu le-ar mai pune astia in vanzare...deci inca mai sunt multi


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...