marți, 29 ianuarie 2013

Unii dintre noi nu intelegem siguranta oferita de o masina

Spuneam intr-un articol precedent ca soferii de BMW sunt adevaratii “regi ai soselelor” iar soferii de Audi sunt adevaratii” stapani ai inelelor”. Si da , pe buna dreptate.
Cati dintre noi, astia care nu avem masini de lux, incercam sa ii intelegem sau deja ii condamnam pentru ca nu avem sau nu ne permitem masini de acest fel. Multi dintre noi ii “hulim” ,sau poate incercam sa ne simtim mai bine cand ne gandim cat de mult ii costa pe respectivii intretinerea la masina respectiva si incercam sa ne simtim mai bine.Pentru ca, daca e sa ne gandim cat costa diverse piese de schimb BMW sau Audi, atunci ne dam seama ca multi dintre noi nu ne permitem aceste piese sau ca mare parte din venitul lunar ar trebui sa il investim in intretinerea masinii.
Dar unii chiar isi permit si e oarecum normal sa investim in siguranta noastra si a familiei.Si chiar in confort. Pentru ca nu se compara confortul dintr-un Audi.
Cati dintre noi ne gandim ca cei care isi aleg astfel de masini, isi aleg masinile respective strict pe baza sigurantei, fiabilităţii, confortului,performaţei şi a plăcerii de a conduce.
Nu contest ca sunt sunt mulţi “ţărani” care isi cumpără BMW sau Audi ca să se dea smecheri,sa agate fete dar totusi atunci vorbim de alta gama si e felul lor de a se simti bine, si asta e cel mai important.Pentru ca noi nu intelegem si suntem prea “ingusti” la minte, asta e problema noastra. Ar trebui sa ne gandim mai mult la noi, sa intelegem ce ne face sa ne simtim bine, daca facem ceva, sau incepem sa ne afundam intr-o viata pe care odata cu avansarea in varsta vom observa ca avem o viata plina de regrete.
Am observat ca lumea cam e satula de pustani si cocalari care isi cumpara toate jafurile de bmw-uri si se cred sefii soselelor.Sunt de acord cu cei care isi cumpara ceva ce ii face sa se simta bine, dar niciodata nu sunt de acord cu sicanarile acestora.
Apropo, ati condus vreodata un AUDI sau BMW ? NU ? Pentru ca daca vei conduce, niciodata nu vei mai dori vreodata alt gen de masina indiferent de nivelul de pret la aceste piese auto AUDI sau BMW. Si totul e relativ si doar inchipuirea noastra pentru ca diferenta de pret nu e asa mare, iar confortul si siguranta sunt rasplata noastra.

comentarii

2 Responses to "Unii dintre noi nu intelegem siguranta oferita de o masina"
Fotomodela spunea...
29 ianuarie 2013 la 10:55

eu inca nu am masina si nici permis, dar sunt deseori "plimbata" cu un Audi...si credeti-ma ca se cunoaste...e altceva


Anonim spunea...

29 ianuarie 2013 la 11:06

sunt si multi cu "chilotii" rupti in fund si care si-au cumparat bmw 316 din '93..din salar de 800 lei


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...