duminică, 27 ianuarie 2013

Cat de mult ne ingrijim de noi ?

Romanii sunt recunoscuti  ca fitosi, ca vor sa fie in pas cu moda, ca vor sa impresioneze ,ca vor sa se laude,ca vor sa iasa in evidenta. Si aici fie ca vorbim de iesiri in cluburi, vacante, bijuterii, masini sau nelipsitele telefoane.
Mai mult au aparut si fitele cu saloanele de cosmetica, implanturi mamare,chirurgie estetica,epilari chiar si la barbati.
Dar cat va ingrijiti corpul dvs? Va luati parfumuri de firma, deodorante scumpe, mergeti des la cosmetica, sau la coafura-frizerie. Dar de dantura dvs. cat de des aveti grija ? Mergeti la
consultul stomatologic la 6 luni, un an sau doar atunci cand va doare ?
Vad deseori pe strazi fel si fel de oameni , de la adolescenti la cei mai in varsta, toti vor sa iasa in evidenta.
Nu credeti ca inainte de a va cumpara un smartphone de 1500-2000 lei (fie ca vorbim de Samsung Galaxy sau Iphone) mai bine v-ati gandi de doua ori . Nu credeti ca un telefon de 300 lei ar fi mai potrivit .
Sau asa te simti tu mai bine ? La cei din jur nu te gandesti ? Daca vrei sa atragi atentia nu crezi ca o dantura frumoasa si ingrijita care nu degaja mirosuri neplacute ar fi mai potrivita decat un obiect de buzunar ?
Sau nu crezi ca ai putea sa atragi privirile si oamenii s-ar simti mai confortabil in jurul tau.
Ei bine eu zic ca un zambet frumos,curat si proaspat ar fi mai potrivit.Si mai  mult decat atat, o dantura ingrijita te scuteste de neplaceri la batranete.
Tehnica medicala stomatologica a evoluat.Se vorbeste de implant dentar, de mai noua tehnica de inhalosedare  care e o  metoda revolutionara care te scapa de frica de stomatolog si prin care in cursul procedeului nu vei simti decat o relaxare generala, o senzatie de furnicaturi.
Tu ce alegi ?

comentarii

2 Responses to "Cat de mult ne ingrijim de noi ?"
Anonim spunea...

29 ianuarie 2013 la 10:55

cocalari cu rahatel intre dinti si iphone sunt vagoane


Andrada spunea...
29 ianuarie 2013 la 11:07

un zambet frumos ar face mai mult decat un Samsung Galaxy S2


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...