marți, 15 ianuarie 2013

Cum obtii o marire de salariu ?

Iata ce trebuie sa faci daca vrei o marire de salariu (funny)
1. Fii milog. Cand intra sefu' in birou, ia-ti fataa aia de caine abatut si zambeste aratandu-ti lipsurile din dantura si lacrimile din coltzu' ochilor. Asta inseamna ca muncesti mult, mananci putin si prost, nu ai bani de dentist si nici de ochelari. Astfel incat sefu' o sa se simta dumnezeul tau.
2. Fii lingusitor. Da sefu’, asa e, sefu, cum sa nu, sefu;, imediat, sefu; etc etc etc.
3. Fii umil. Nu ridica ochii din dosar mai mult decat e nevoie, stai in pozitia aplecat spre in genunchi, ofera-te sa-i cari bagajele, geanta, batista, creionun, sa-i cumperi tigari si sa-i aduci cafea de la dozator.
4. Umbla cu paratul colegilor -ca ala a zis, ca ala a facut - TU trebuie sa fii ziarul viu al sefului....
5. Vorbeste-l de rau pe seful sefului si sugereaza-i sefului ca el ar trebui sa fie acolo si ca atunci cand asta se va intampla, ceilalti habar nu au despre asta, ca numai tu esti cu adevarat constient etc etc si sa nu cumva sa ridici privirea mai sus de unde incepe nodul de la cravata sefului, ca-i de rau...
6. Du-te acasa si bate-ti nevasta. A doua zi o sa fii calm, odihnit si in stare s-o iei de la inceput cu milogeala si umilinta...
Si cand nu mai rezisti, pleci singur si mai stai juma de an acasa, si cand vezi ca nu mai ai ce "roade" cauti un loc de munca.
Atentie: Atunci cand cauti, spre exemplu, locuri de munca craiova 2013, cred ca difera putin de cautarea dupa papuci online,chiar daca a venit vara.
Dar tu stii mai bine

comentarii

0 Responses to "Cum obtii o marire de salariu ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...