vineri, 14 decembrie 2018

Acoperisuri si texturi potrivite pentru casa ta

Caracteristicile de performanță devin din ce în ce mai importante in ceea ce priveste acoperisurile. Aceste produse nu sunt doar frumoase, ci sunt proiectate cu proprietăți neobișnuite pe care nu le puteți aștepta de la materialele de acoperiș. Sindrilele reflectorizante pot spori eficiența energetică a casei, în timp ce alte material sunt perfecte pentru zonele cu vanturi puternice, oferind o protecție structurală incredibilă.

 Acoperis de designer

Sacrificarea calității și a performanței pentru apariție nu mai este o opțiune pentru consumatorii inteligenți. Producătorii de acoperiș au răspuns în mod strălucit cererii crescute a consumatorilor pentru opțiuni atractive, cu o varietate de produse inovatoare, bine concepute, produse atât pentru a fi atractive, cât și funcționale. Caracteristicile de acoperis de nișă sau de specialitate devin și ele din ce în ce mai populare, cum ar fi rezistența la impact, rezistenta la radiații și la șindrile reflectorizante.

Culoarea este o tendință uriașă acum în întreaga gamă de design - și acoperirea nu reprezintă o excepție. Producătorii de acoperisuri au adăugat zeci de nuanțe noi ofertelor lor, extinzându-se cu mult dincolo de culorile tradiționale din trecut. Civeflor, de exemplu, oferă mai mult de treizeci de selecții de culori pentru șindrilele compozite laminate Acoperișurile metalice sunt disponibile în aproape toate culorile curcubeului.

Experții avertizează că, deoarece materialele pentru acoperișuri și zidărie durează de obicei mai mult, este important să coordonați culorile casei și a materialelor de acoperire - în loc să încercați să potriviți peretele sau tavanul.

Textura este un alt element de design care merită luat în considerare atunci când se proiectează un acoperiș in trend. Au dispărut zilele în care o șindrilă de asfalt cu trei file a fost o alegere îndrăzneață. Sindrile de dimensiune, shake-uri compozite sau din lemn, plăci ceramice și acoperișuri metalice oferă proprietarilor casei opțiuni texturale care pot completa aspectul unei case. Produsele de acoperiș oferă aspectul texturativ, bogat de ardezie sau cedru, dar fără  greutate, cheltuieli sau întreținere.

Desigur, atunci când înlocuiți orice acoperiș, este extrem de important ca proprietarii de case și contractorii să lucreze cu cele mai exacte date posibile. Factorii de influenta ai  materialelor și forței de muncă necesită măsurători perfecte ale pantelor, unghiurilor, fețelor și consolelor acoperișului. Mai ales atunci când lucrați cu produse personalizate, comanda prea mare este o greșeală costisitoare, în timp ce necomandarea suficientă poate crea dezastru.

comentarii

0 Responses to "Acoperisuri si texturi potrivite pentru casa ta"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...