marți, 11 decembrie 2018

Anvelope de vară

Anvelopele de vară se comporta și fac contact bine pe drumurile uscate și umede la temperaturi de peste 7 grae Celsius.
Anvelope de vară: sunt proiectate special pentru o performanță optimă în condiții de vară.
Responsabilitate: vor face direcția rapidă și precisă - în special în timpul virajelor grele.
Manevrabilitatea: vă ajută să eliminati  obstacole, sa treceti cu bine de curbe si sa executati viraje fara nici un efort major daca veti folosi anvelopele de vara Torque 021 81T

Tehnologia anvelopelor de vară

Tehnologia de frânare activă vă ajută să vă opriți mai repede pe drumurile umede și uscate.
Racing Derived Construction îmbunătățește precizia și manevrabilitatea sistemului de direcție.
Sistemul de interblocare 3D Blade Blade ™ vă ajută mașina să se comporte mai bine pe vreme uscată.
Compusul de rulare cu înaltă performanță, asigură o tracțiune excelentă la uscat.
Zonele uscate: zonelei mari de rulare de-a lungul marginilor exterioare pentru a ajuta la asigurarea unei manevrabilitati sigure pe drumurile uscate.

Conducerea cu anvelope de vară
Înainte de orice călătorie lungă, luați câteva minute pentru a verifica suprafața de rulare și presiunea anvelopei dvs. (adâncimea minimă a benzii de rulare este de 1,6 mm).
De asemenea, este important să păstrați un kit de urgență în mașină . Acestea conțin adesea lucruri precum o vestă cu vizibilitate ridicată, șurubelnițe și consumabile minime de prim ajutor. Articole de zi cu zi, cum ar fi apa, o pătură, încărcător de telefon și prosoape de hârtie sunt, de asemenea, utile.
Unele țări vă cer să transportați anumite articole prin lege - cum ar fi trusele de prim ajutor și triunghiurile de avertizare - deci verificați înainte de a porni.

Cu anvelope de vară pe drum
Veți observa că vehiculul dvs. va funcționa mai bine pe șosele umede și uscate, cu anvelope de vară bune.

Este ușor de uitat, dar menținerea tuturor lichidelor in cantitatea recomandata este vitală. Verificați periodic uleiul, asigurați-vă că aveți suficient lichid de spălare a parbrizului și nu uitați lichidul de frână sau antigelul.

Presiunea în anvelope
De fapt puțin cunoscut: anvelopele dvs. pierd presiunea de două ori mai rapid în timpul verii decât în ​​timpul iernii, deci asigurați-vă că verificați periodic presiunea în anvelope. Anvelopele cu presiune scazuta cresc consumul de combustibil si uzura anvelopei.

Baterie
Acumulatorul funcționează mai greu în lunile de vară, deci, dacă aveti bateria de câțiva ani, considerați că acesta trebuie testata de un profesionist.

comentarii

0 Responses to "Anvelope de vară"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...