luni, 24 decembrie 2018

Ce trebuie sa stiti inainte de a construi o casa dintr-un container

Construirea unei case dintr-un container pare destul de simplă în teorie. Există milioane de containere de transport maritim, care se află în jurul porturilor din întreaga lume și reprezintă dimensiunea perfectă pentru o casă. Dacă doriți o casă ca in filme, cu mai multe etaje sau mai mare, puneti doar câteva containere unul pe altul și, voila, aveți o casă. Din păcate, lucrurile nu sunt niciodată la fel de ușoare cum am vrea. Când vine vorba de construirea case, există mai multe lucruri pe care trebuie să le cunoașteți pentru a vă asigura că locuința dvs. este structurală, durabilă și deosebit de frumoasă.

Informati-va inainte de a cumpăra
Nu ați cumpăra niciodată o mașină folosită, fără să o inspectați și să faceti o plimbare de proba. Atunci când achiziționați un container, cel mai probabil nu veți putea să faceți o plimbare completă, mai ales dacă acesta se află în prezent într-un port obscur din cealaltă parte a lumii. Cu toate acestea, puteți solicita vânzătorului imagini detaliate și o descriere amănunțită a containerului.

Containerele de transport maritim mai vechi, în special, ar putea avea mai multe lovituri, probleme cu rugina sau alte probleme structurale care vin cu o durată de viață  scurta. Containerele cu o singură călătorie sunt puțin mai scumpe, deși sunt aproape asigurate că sunt în formă excelentă și că ar putea fi în valoare de investiție dacă doriți să evitați munca (și cheltuielile) de a il tranorma intr-un container potrivit pentru locuit .

Cunoașteți restricțiile privind codul de construcție
Multe orașe ar putea avea anumite restricții împotriva construirii unei case din containere. Înainte de a investi câteva mii de dolari în containerele de transport folosite, asigurați-vă că verificați legile locale.

 Asigurați-vă că aveți un plan de izolare
Un container nefinisat de transport maritim din oțel va fi calduros în timpul verii și racoros în timpul iernii, cu excepția cazului în care aveți un plan bun pentru adăugarea izolației necesare. Atunci când vă proiectați containerul de locuit , interesati-va de idei de izolație și amintiți-vă că va trebui să izolați foarte mult acoperișul, precum și pereții. În cazul izolației în stilul peretilor dublii, va fi nevoie de un perete interior al bolțului, în timp ce izolația spumei poate fi pulverizată direct pe perete. Dacă explorați o alternativă mai verde sau durabilă, luați în considerare vata de sticla sau chiar adăugați un acoperiș verde pe partea de sus a casei dvs. din container.

comentarii

0 Responses to "Ce trebuie sa stiti inainte de a construi o casa dintr-un container"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...