luni, 10 decembrie 2018

Cele 3 tipuri de imprimante cele mai cautate

Aceste trei imprimante de mai jos sunt cele mai comune imprimante găsite în birouri în aceste zile.

Imprimante multifuncționale (MFP)
Imprimantelemultifuncționale precum Kyocera Ecosys M3540IDN sunt cunoscute ca imprimante all-in-one. Cu acest tip de dispozitiv, nevoile dvs. de imprimare, scanare, fax și fotocopiere sunt acoperite! Aceste imprimante vin de obicei într-o varietate de dimensiuni, multe fiind suficient de mici pentru a se potrivi intr-un birou mic.
Pe lângă funcțiile multifuncționale pe care MFP le au, acestea sunt beneficiile comune pe care proprietarii de afaceri le pot câștiga de la acest tip de imprimantă.
Ele sunt, de obicei, cu un cost mai mic. Deși poate părea costisitoare în comparație cu celelalte tipuri de imprimante, dacă vă gândiți să cumpărați un aparat fax, scaner, fotocopiator și o imprimantă, veți descoperi că achizitionarea unei MFP este de fapt mult mai accesibilă.

Imprimante laser
Dacă există o caracteristică foarte notabilă pe care o veți dori cu privire la imprimantele laser, ar fi capabilitatea imprimantei de a produce documente de foarte înaltă calitate. De fapt, imprimantele laser pot produce copii cu o rezoluție de 600 dpi - 1200 dpi.
Una dintre principalele diferențe pe care le au imprimantele laser este faptul că folosesc toner (pulbere colorată sau neagră) în locul cernelurilor care sunt utilizate în majoritatea altor imprimante.

Imprimantele laser oferă utilizatorilor multe avantaje, inclusiv: Rezoluție foarte ridicată, rezultate rapide, imprimare cu volum mare.

Imprimante inkjet
Inkjets imprimă documente prin pulverizarea de cerneală pe hârtie și poate de obicei produce printuri cu o rezoluție de 300 dpi (puncte per inch), cu unele capabile de a imprima documente cu până la 600 dpi. Acest lucru le face ideale pentru imprimarea imaginilor salvate și a rapoartelor.

Ceea ce majoritatea proprietarilor de afaceri le place despre imprimante cu jet de cerneală este faptul că acestea sunt de obicei accesibile, făcându-le un dispozitiv ideal pentru întreprinderile care doresc doar imprimare. Deoarece cele mai multe birouri (dacă nu toate) au calculatoare, veți vedea cel mai probabil imprimante cu jet de cerneală în majoritatea birourilor. Iată câteva avantaje pe care oamenii le apreciaza la imprimantele cu jet de cerneală: Viteze rapide de imprimare, poate produce o imprimare de înaltă calitate, sunt ușor de folosit, pot produce culori vii. Totusi, cu exceptia costurilor mai mici de achizitionare, imprimantele cu jet e cerneeala sunt net inferioare imprimantelor laser.

comentarii

0 Responses to "Cele 3 tipuri de imprimante cele mai cautate"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...