luni, 17 decembrie 2018

Avantajele anvelopelor premium

 Majoritatea oamenilor sunt dispusi să cumpere versiunea ieftină a lucrurilor, cu excepția anvelopelor și a placutelor de frana, pentru că nu s-ar simți bucurosi economisind cativa lei  in defavoarea sigurantei lor.

Când vorbim despre un set de anvelope de vară Goodyear sau all season, există o gamă mult mai largă de atribute de proiectare pe care le putem schimba pentru a optimiza anvelopa. În prezent, unul dintre cei mai mari diferențiatori dintre anvelopele" premium "  este  compusul. Acesta stabilește gradul de uzură, aderența pe teren umed, aderența pe uscat, tracțiunea zăpezii etc.

O tehnologie utilizată pentru a împinge într-adevăr anvelopa la performanță se numește NanoPro-Tech. Negrul de fum este una dintre principalele componente ale cauciucului și îmbunătățește caracteristicile e fiabilitate ale acestuia. Sub microscop, carbonul este in cantitate mare, frecandu-se practic de el. Această frecare creează căldură, care este inamicul portabilității și creează o mare rezistență la rulare. NanoPro-Tech distribuie în mod uniform carbonul, astfel încât acest lucru să nu se întâmple. Ceea ce se  încearca de asemenea să se  faca este optimizarea compozitiei in sens ecologic, ceea ce înseamnă scăderea rezistenței la rulare pentru o economie de combustibil îmbunătățită.

Anvelopele de înaltă performanță nu vor dura atât de mult, dar vor oferi performante superioare: manevrabilitatea si aerenta superioare.

Anvelopele de înaltă performanță sunt anvelope moi. Anvelopele de pe autoturismele F1 și IndyCars sunt atât de moi, încât bucățile mari din ele cad în timpul cursei în apropierea curbelor periculoase; aceste bucăți sunt in mod ironic denumite de soferii de curse ca „marmură” .

comentarii

0 Responses to "Avantajele anvelopelor premium"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...